Proszę o pomoc w doborze kotła co
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Re: Proszę o pomoc w doborze kotła co
Zawijan. Jaki polecasz kocioł na eko, o mocy ok 10-14kw ?
Ani na tym forum, ani na innych, z moim blogiem włącznie, nie polecam nikomu żadnych kotłów. Piszę o kotłach i sprawach z nimi związanych, porównuję kotły ze sobą (jeśli mam materiał badawczy do porównań), ale nie prowadzę działalności doradcy.Azael pisze:Zawijan. Jaki polecasz kocioł na eko, o mocy ok 10-14kw ?
Ja kupowałem kocioł w firmie piecbud i tam się informowałem jaki kocioł będzie odpowiedni do mojego domu. Najlepiej dowiedzieć się u źródła.
To się zastanów co robisz i piszesz.
Twierdzisz , że nie zajmujesz się doradztwem. A jak krytykujesz kotły to nie jest to doradztwo tylko w drugą strone ? zamiast polecać to odradzasz?
Skoro nie zajmujesz sie doradztwem to wogólę się nie wypowiadaj.
Twierdzisz , że nie zajmujesz się doradztwem. A jak krytykujesz kotły to nie jest to doradztwo tylko w drugą strone ? zamiast polecać to odradzasz?
Niczego nie polecam. Niczego nie odradzam.Azael pisze:To się zastanów co robisz i piszesz.
Podpowiadam tylko potencjalnym nabywcom, że kotły powinny mieć wykonane stosowne badania (a także kto te badania może robić) oraz że mogą wyników tych badań żądać od producentów i sprzedawców.
I wybacz, ale to, czy się wypowiadam, czy nie - to nie twoja sprawa, tylko wyłącznie moja.
weź wogóle się zastanów co ty piszesz, nie polecasz nie odradzasz tylko co ? OEP najlepszy wiem
Jak wiesz - to po co pytasz?Azael pisze:weź wogóle się zastanów co ty piszesz, nie polecasz nie odradzasz tylko co ? OEP najlepszy wiem