Styl podłogi a styl wnętrza
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
W jaki sposób profesjonalista przystępuje do tworzenia wnętrza? Okazuje się, że zaczyna od podłogi. Styl podłogi a styl wnętrza >>
Redakcja
No właśnie, zaczyna się od podłogi - nieraz słyszałam w czasie urządzania domu, że wybrałam za ciemną deskę (kolor syrah baltic wood) i że zaciemnię pomieszczenie, ale ja miałam wizję
Jest jasno dzięki białym ścianom i wesoło, dzięki kolorowym dodatkom 
Wykończenia wnętrz to nie tylko pasja, ale też zawód... 
No właśnie, zaczyna się od podłogi - nieraz słyszałam w czasie urządzania domu, że wybrałam za ciemną deskę (kolor syrah baltic wood) i że zaciemnię pomieszczenie, ale ja miałam wizję
Jest jasno dzięki białym ścianom i wesoło, dzięki kolorowym dodatkom 
Wykończenia wnętrz to nie tylko pasja, ale też zawód... 
Re: Styl podłogi a styl wnętrza
Podłoga powinna współgrać z wystrojem pomieszczenia
-
Sylwia Skolimowska
- Początkujący

u mnie mama ma klasyczne retro w salonie stary debowy duży stół, do tego retro meble, ale nie meblościanka, tlyko takie eleganckie, w witrynach kurpiowskie zastawy różne, duży żyrandol, podłogę dębowa, ciemną, deski z baltic wood, lubię ten klimat, jednak sama bym czegoś takiego nie zrobiła.
Sylwia Skolimowska
Bardzo ładny ten baltic wood. Właśnie jestem w trakcie wybierania podłogi, może i to jest dobry pomysł.
Bardzo podobają mi się drewniane jasne podłogi.
tak drewno, ono zawsze wygląda najlepiej. Żaden panel tego nie zastąpi
-
Małgorzata Krzysiak
- Zainteresowany

dokładnie, żadnej panel nie zastąpi tradycyjnego drewna, tez jestem tego zdania. Najlepiej postawic na taką klasyczna podłoge, która zawsze się sprawdzi w prawie każdym wnetrzu. Ja mam bardziej industrialny salon i deska też tam pasuje, mam bardzo ciemna, troche przecierana z ArtCore w Warszawie, super sygląda.
Małgorzata Krzysiak
-
Agnieszka Grzelaz
- Zainteresowany

Grunt żeby wszystko było w miare spojne, ale tak naprawde wszystko jest kwestia gustu