Domy hybrydowe - opłaca się?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Domy hybrydowe - opłaca się?
Jestem praktycznie zdecydowana na kupno mieszkania, jednak nie daje mi to spokoju. Spotkałam się z opinią, że w tej samej cenie mogę mieć dom hybrydowy, którego utrzymaniu kosztuje 200 zł. To dosyć kosmiczny news dla mnie, dlatego chciałabym poruszyć ten temat. Czy to nie jest jakiś chwyt marketingowy? Miesząc sobie tym w głowie czy brać mieszkanie?
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

Re: Domy hybrydowe - opłaca się?
Co to znaczy "dom hybrydowy" jaką drugą funkcję spełnia?AnnaES pisze:Jestem praktycznie zdecydowana na kupno mieszkania, jednak nie daje mi to spokoju. Spotkałam się z opinią, że w tej samej cenie mogę mieć dom hybrydowy, którego utrzymaniu kosztuje 200 zł. To dosyć kosmiczny news dla mnie, dlatego chciałabym poruszyć ten temat. Czy to nie jest jakiś chwyt marketingowy? Miesząc sobie tym w głowie czy brać mieszkanie?
Ile kosztowałoby mieszkanie?
200 zł to koszt za miesiąc czy rok?
Utrzymanie, to wszystkie opłaty ?
-
TwojOszczednyDom
- Superużytkownik

Re: Domy hybrydowe - opłaca się?
Ja też jestem ciekaw co kryje się pod pojęciem dom hybrydowy, prosimy o informacje.
Każdy dom/budynek może być oszczędny i kosztować nawet 3 razy i więcej MNIEJ w utrzymaniu niż dotychczas... wystarczy znać technologie, pozdrawiam, Grzegorz