Gdzie szukać inspiracji do aranżacji wnętrz?
Gdzie szukać inspiracji do aranżacji wnętrz?
Czy możecie polecić jakieś ciekawe strony z aranżacjami wnętrz. Poszukuje inspiracji do urządzenia salonu fajnie byłoby przeglądnąć jakieś interesujące projekty 
Re: Gdzie szukać inspiracji do aranżacji wnętrz?
W googlach wystarczy wpisać daną frazę 
Najlepiej szukać w internecie. Polecam najpierw zapoznać się z różnymi stylami, a później, gdy jakiś wpadnie w Twój gust, oglądać projekty w tym stylu.
-
KamilaMeble
- Zaawansowany

- Kontakt:
Zdecydowanie warto postawić na internet,gdzie znajdziesz niemal każdą dowolną aranżację,nawet zacznij d tutejszego forum,pomysłów na to jak urządzić mieszkanie jest naprawdę wiele,a my chętnie pomożemy podczas wyboru mebli i dodatków;)
przeglądam homebook i pinhouse 
Jak znajdę coś interesującego to na pewno się odezwę i zaczniemy urządzanie
Jak znajdę coś interesującego to na pewno się odezwę i zaczniemy urządzanie
-
andrzejowy
- Zainteresowany

Na pintereście znajdziesz dużo świetnych zdjęć adekwatnych do twoich upodobań więc możesz spróbować
-
andrzejowy
- Zainteresowany

Na pintereście znajdziesz dużo świetnych zdjęć adekwatnych do twoich upodobań więc możesz spróbować
-
adamwaz
- Początkujący

- Kontakt:
Pinterest to faktycznie bardzo dobry pomysł ale też katalogi producentów materiałów wykończeniowych. Np. dostałem od firmy http://www.dekostyr.pl katalog z przykładami zastosowań sztukaterii styropianowej we wnętrzach. Doskonałe inspiracje i przy okazji od razu wiadomo gdzie dany element można kupić i ile kosztuje
Może warto skontaktować sie z nimi http://pskprojekt.pl/ to naprawdę bardzo solidna firma.
polecam strone zszywka.pl albo weheartit.com, tam sa ogolnie inspiracje, wiec trzeba powyszukiwac sobie aranzacje ale mozna trafic na fajne
Najlepiej chyba wchodzić na stronę marketów budowlanych, bo prezentują tam aranżację wnętrz. Dla mnie mistrzem jest Ikea i ich gotowe makiety na metrażjaskier87 pisze:Czy możecie polecić jakieś ciekawe strony z aranżacjami wnętrz. Poszukuje inspiracji do urządzenia salonu fajnie byłoby przeglądnąć jakieś interesujące projekty
Codziennie uczymy się czegoś nowego.
-
jadwiniabuduje
- Początkujący

Szukaj na stronach projektantów, forach budowlanych, w magazynach wnętrzarskich. Fajne rzeczy można zobaczyć chociażby w magazynach ikei.
-
jadwiniabuduje
- Początkujący

Szukaj na stronach projektantów, forach budowlanych, w magazynach wnętrzarskich. Fajne rzeczy można zobaczyć chociażby w magazynach ikei.
Dokladnie, Ikea tez może być źródłem inspiracji 
no Ikea pewnie tak:0 ale ja ostatnio swoją łazienkę marzeń znalazłam na lazienkaplus.pl, także trzeba mieć oczy otwarte