Białe meble w pokoju dziecka
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Pomysł marki Pinio to pokazywanie pięknie zaprojektowanego i solidnego meblarstwa. Kolekcja Fundi jest prostym i... Białe meble w pokoju dziecka >>
Redakcja
-
kasiulka80
- Aktywny

a mnie się podoba coś takiego na stronie --- allegro.pl/lozko-190-90-szuflada-bajkowe-mebelki-promocja-i5206265299.html
Re: Białe meble w pokoju dziecka
Jestem jak najbardziej na TAK a tutaj znajdziesz kilka inspiracji http://www.impresje24.pl
-
Dorota Perczak
- Zainteresowany

-
zuziakaczor
- Początkujący

Marka Pinio po raz kolejny pokazała klasę. Te meble są prześliczne, można z nich wyczarować naprawdę piękne wnętrze. Myślę, że każda dziewczyna byłaby zadowolona z takiego pokoju http://www.decomania.pl/blog/2015/05/48 ... iezniczki/

Faktycznie, są przesłodkie 
-
KamilaMeble
- Zaawansowany

- Kontakt:
Powyższe zdjęcie jednoznacznie kojarzy mi się z pokojem dziewczynki,nie prawda? Świadczą o tym mebelki oraz kolorystyka dodatków jak różowa narzuta i wstawki,ale efekt jest naprawdę bardzo fajny:)
Piekne są te meble
Już sobie wyobrażam takie w pokoju dla córci. No i jeśli o dodatki chodzi to do białych mebli pasuje wszystko. Myslę, że pieknie wyglądałaby jakaś fototapeta, bajecznie kolorowa na jednej ze ścian. Na stronie Pixars jest świetny wybór fototapet. I mysle ze w koncu moja córka będzie miala bajkowy pokój 
W takim razie zerknijcie sobie tutaj"
http://tiktak.com.pl/ - jest to sklep dla dzieci, w którym jest bardzo wiele kolekcji ładnych oraz eleganckich mebli dla dzieci. Zamawialiśmy tam w ostatnim czasie meble do pokoju córki. Konkretnie seria Pinio Marsylia ( obecnie mają tam 5% zniżki na meble z kolekcji). Meble białe , z prawdziwego drewna. O wiele lepiej prezentują się niż kolekcje z Ikei. Zobaczcie sobie:

http://tiktak.com.pl/ - jest to sklep dla dzieci, w którym jest bardzo wiele kolekcji ładnych oraz eleganckich mebli dla dzieci. Zamawialiśmy tam w ostatnim czasie meble do pokoju córki. Konkretnie seria Pinio Marsylia ( obecnie mają tam 5% zniżki na meble z kolekcji). Meble białe , z prawdziwego drewna. O wiele lepiej prezentują się niż kolekcje z Ikei. Zobaczcie sobie:

-
KamilaMeble
- Zaawansowany

- Kontakt:
Białe meble w pokoju dziecka mogą sprawiać wrażenie "zimnych",więc zadbajmy o to aby ściany były w ciepłych barwach,plus do tego szereg dodatków w kontraście do bieli. Wtedy całość nabierze innego blasku i pozytywnych emocji.
No mi białe meble kojarzą się od razu ze Skandynawią i Ikeą 
Białe meble dla dzieci wyglądają według mniej najlepiej. Trzeba jednak zadbać o kolorowe dodatki, żeby nie zrobiło się zbyt ponuro. To chyba nie trudne, biorąc pod uwagę, ile zabawek mają dziś dzieci.
sa piekne, eleganckie i delikatne. i sprawdza sie na pewno nie tylko w sypialni dziecka ale tez rodzicow
-
Czternaście
- Aktywny

Białe meble prezentują się naprawdę dobrze pod warunkiem, że wybierzemy do nich ciekawe dodatki. Najlepiej takie w mocnych, energetycznych barwach. Dzięki temu pokój dziecka wyda się jaśniejszy i bardziej przestronny.
mój syn ma białe meble, żoona sama je odrestaurowała, ściany szare z recznie namalowanym drzewem od podłogi po sufit, na drzewie dosłownie kilka liści mocno zielonych, taki bardzo żywy passtelowy kolor, do tego sowa siedząca na gałęzi, wszystko ręcznie malowane, piękne. Dodatki w postaci lampki, naklejek, i oczyszczacza powietrza z avans.pl dodaje urok całości, jest schludnie i nowocześnie,białe meble pasują idealnie