http://formaticdesign.pl
Meble kuchenne - Warszawa
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Meble kuchenne - Warszawa
Mogę z czystym sumieniem polecić od siebie firmę Royal Kitchen do wykonywania kuchni na wymiar. Zrobili mi bardzo dobrą kuchnię na wysoki połysk w połączeniu z fornirem, dosyć skomplikowaną szafę, bo chciałem aby był w niej jeszcze telewizor, a do tego duży regał na książki w pokoju
Bardzo dużo szukałem i porównywałem, mają ceny niewiele wyższe niż stolarze, a na pewno niższe niż w każdym typowym salonie 
-
PiotrNiski
- Zaawansowany

Jedynie jak mogę pomóc w tym wątku to podesłać to: https://www.maxkuchnie.pl/studia-mebli/ . To taka wyszukiwarka fachowców
Nie będę polecać konkretnego z Warszawy bo nie miałem do czynienia
Pozdrowienia 
Jak nie możesz pomóc to po prostu lepiej nie zabieraj głosu , a nie spamujesz w każdym poście.PiotrNiski pisze:Jedynie jak mogę pomóc w tym wątku to podesłać to: https://www.maxkuchnie.pl/studia-mebli/ . To taka wyszukiwarka fachowcówNie będę polecać konkretnego z Warszawy bo nie miałem do czynienia
Pozdrowienia
A ja osobiście polecił bym meble kuchenne które robi Mikomax. Co prawda ich specjalność to wyposażenie biura ale ergonomia mebli oraz obsługa jest zapewne taka sama dla mebli kuchennych 
Chyba teraz już każdy zwraca uwagę na oferty w sieci - zbyt wiele pojawiło się opcji.
Przecież meble z netu są o wiele tańsze, to ludzie korzystają. Sami również mamy meble na wymiar zamówione z netu.
Przecież meble z netu są o wiele tańsze, to ludzie korzystają. Sami również mamy meble na wymiar zamówione z netu.
Pilnie potrzebuję informacji na temat solidności i wiarygodności firmy MATMEBLE Mateusz Kajpust
Cisowa 41A-Bircza Podkarpackie działającej na terenie woj. mazowieckiego.
Cisowa 41A-Bircza Podkarpackie działającej na terenie woj. mazowieckiego.
Dzień dobry Panu, Nie mam dobrych wiadomości. Pan Mateusz wykonał mi meble z dwumiesięcznym opóźnieniem. zapłaciłam. Po miesiącu używania jeden z nich się rozpadł. Telefonów nie odbiera, na maile nie reaguje. Nie mam kontaktu. Musiałam poprosić innego stolarza o naprawę, oczywiście za pieniądze. Wiem, że od innej osoby wziął zaliczkę, nic nie zrobił, kontaktu nie ma. Powodzenia.
Niestety ale meble z metalu w kuchni to wielkie nieporozumienie i odradzam bo nie warto. No chyba że ktoś faktycznie chce mieć kuchnię urządzoną w bardzo zimnym stylu,wtedy możesz się o to pokusić. W przeciwnym razie polecam meble z drewna w ciekawym kolorze.
DeDekor- dodatki i ozdoby do domu.
Dzień dobry Panu, Nie mam dobrych wiadomości. Pan Mateusz wykonał mi meble z dwumiesięcznym opóźnieniem. zapłaciłam. Po miesiącu używania jeden z nich się rozpadł. Telefonów nie odbiera, na maile nie reaguje. Nie mam kontaktu. Musiałam poprosić innego stolarza o naprawę, oczywiście za pieniądze. Wiem, że od innej osoby wziął zaliczkę, nic nie zrobił, kontaktu nie ma. Powodzenia.
Ja ze swojej strony mogę polecić firmę Era Mebli, która niedawno wystartowała ze swoją działalnością, w związku z czym zależy im na dobrej opinii i przykładają się do swojej pracy. Dobry kontakt, można się dogadać w wielu kwestiach, także z wykonanych mebli jestem bardzo zadowolona. Jakby ktoś miał ochotę się skontaktować z firmą: tel. 501 336 343, mgstolarstwo@wp.pl.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zajrzyj na stronę internetową www.Ramido.pl, ponieważ wypróbowałem jakiś czas temu ich blaty kuchenne, no i muszę powiedzieć, że braku fachowości to nie mogę im narzucić. Wszystko jest bardzo solidne, do tego nie jest drogo. Są różnice w materiałach ale polecam Staron.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

W warszawie faktycznie jest cała masa tego typu sklepów.
-
Czternaście
- Aktywny

Sporo klasycznych inspiracji znajdziesz u Verlani. Niestety w moim przypadku bardziej sprawdzają się meble nowoczesne, dlatego takich szukam, ale właśnie tam widziałam sporą różnorodność. Może też coś znajdziesz
My meble kuchenne na wymiar zamawialiśmy w Black Red White. Wiele osob o tym nie wie ale firma ma nie tylko meble gotowe ale również ma spory wybór mebli na wymiar. Jestem zadowolony z jakości wykonania bo meble solidne, z dobrych materiałów i jednocześnie cena nie była wysoka. Wcześniej porównałem sobie ceny w kilku studiach mebli kuchennych oraz w Black Red White było bardzo korzystnie pod tym względem tak więc jestem bardzo zadowolony. Daję kontakt do salonu na Popularnej:
https://plus.google.com/115438144448135650228/about
Kupowaliśmy meble konkretnie tam.
https://plus.google.com/115438144448135650228/about
Kupowaliśmy meble konkretnie tam.