Płytki czy panele w przedpokoju
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Płytki czy panele w przedpokoju
Witam, chce polozyc cos w przedpokoju i sie zastanawiam co. Mysle czy nie polozyc paneli, ale z drugiej strony zona mnie mocno naciska na plytki gresowe. Ja bym wolal plytki wiadomo z jakich powodow, natomiast ona gdzies sie nasluchala, ze panele sie zetra i tam gdzie sie chodzi to trzeba gres polozyc. Mam waski korytarz, chodzi oczywiscie o podloge. I w sumie teraz nie wiem. Co sadzicie? Aha i podeslijcie jakies propozycje sklepow z plytkami, panelami i tego typu. Bo nie chce jechac do Leroya. Dzieki. Pozdrawiam
Re: Płytki czy panele w przedpokoju
Nie no poloz panele laminowane , latwo sie je uklada i w ogole . Ale trzeba wybrac o wysokiej klasie scieralnosci. Pod posadzke pamietaj zeby polozyc warstwe izolacyjna . Maja jeden minus duzo bardziej sie kurzą niż plytki. Jakbyś jednak zdecydowal sie na plytki to najlepszy wybor jaki ja do tej pory widzialem maja na https://www.twojelazienki.pl/ . Powaznie sa bardzo solidni , mam z nimi kontakt caly czas i od nich biore jak robie remonty . pzdr
Re: Płytki czy panele w przedpokoju
Czesc no dzieki bardzo za ta opinie, no juz zdecydowalem sie na panele, tak jak mowisz, uklada sie je jak klocki lego, no i sa przyjemniejsze dla stopy. Twoje lazienki znam, duzo ich polecaja w internecie, jednak poloze te panele i bede mial spokoj i nie bede sie bawil z kladzeniem plytek i robil balagan w chacie. Jeszcze raz slicznie dzikeuje za odpowiedz i pozdrawiam