Wystrój Pokoju 2 osobowego
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Wystrój Pokoju 2 osobowego
Witam!
Założyłem ten temat, ponieważ chciałby prosić o pomoc w urządzeniu pokoju dla 2 nastoletnich chłopców (w wieku 15 i 17 lat). Jest to pokój o powierzchni 10m2 oraz wysokości 2,5m, z tym ze po około 1m od jednej ściany zajmuje już regal i biurko a głównym problemem jest tutaj miejsce do spania aby było praktyczne i estetyczne oraz aby po wstawieniu miejsc do spania dało się tam ustawić jeszcze drobne meble które by nadały charakter pokojowi, typu: gablotka, stolik, nieduży fotel.
Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje. Pozdrawiam !
P.S. Przy ewentualnych propozycjach prosiłbym w miarę możliwości o zostawienie jakiegoś linku do zdjęcia aby uwizualnic swój projekt.
Założyłem ten temat, ponieważ chciałby prosić o pomoc w urządzeniu pokoju dla 2 nastoletnich chłopców (w wieku 15 i 17 lat). Jest to pokój o powierzchni 10m2 oraz wysokości 2,5m, z tym ze po około 1m od jednej ściany zajmuje już regal i biurko a głównym problemem jest tutaj miejsce do spania aby było praktyczne i estetyczne oraz aby po wstawieniu miejsc do spania dało się tam ustawić jeszcze drobne meble które by nadały charakter pokojowi, typu: gablotka, stolik, nieduży fotel.
Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje. Pozdrawiam !
P.S. Przy ewentualnych propozycjach prosiłbym w miarę możliwości o zostawienie jakiegoś linku do zdjęcia aby uwizualnic swój projekt.
-
IDM-SERVICE
- Superużytkownik

Re: Pomocy !!! Wystrój Pokoju 2 osobowego.
Witam
wejdź na portal e-mieszkanie.pl
Pozdrawiam
wejdź na portal e-mieszkanie.pl
Pozdrawiam
Góral z Sudet
Re: Wystrój Pokoju 2 osobowego.
Dużo ciekawych pomysłów można zaczerpnąć z wizualizacji wnętrz na stronie IKEA. Dużo łatwiej potem się eksperymentuje z kolorami i stylami:)
Re: Wystrój Pokoju 2 osobowego
Jeżeli szukasz ciekawych mebli to zerknij tutaj: http://mebledladziecka.com.pl/ Mają wiele zestawów dla nastolatków. Możesz wejść na stronę i same obejrzeć jaki mają asortyment. A co do cen, to biorąc pod uwagę dobrą jakoś tych mebli naprawdę nie jest wysoka. Myślę, że bez problemu wybierzesz jakiś ciekawy zestaw dla synów 
BOB-BUDOWNICZY
-
bodziu
Gotowy projekt - http://www.mebelki.pl/aranzacje/art3443,afryka.html Popatrz jeszcze na inne. Mnie akurat ten wpadł teraz w oko. Aktualnie wybór w tym zakresie jest mega duży, więc tak naprawdę wszystko jest kwestią budżetu oraz oczekiwań 
-
kasiulka80
- Aktywny

Zobacz tutaj , naprawde b.ladne meble --- http://allegro.pl/lozko-160-80-szuflada ... 48578.html
-
halineczka
- Zainteresowany

oo od firmy happy babies ? Dużo o niej słyszałam dobrego a co do mebli to są piękne te zielone mebleki , urocze i bardzo dziecinne , co jest najważniejsze
Sama chcialabym spac w takim lozku