meble kuchenne
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
tajemnicekuchni
- Początkujący

- Kontakt:
Re: meble kuchenne
Inspiracje kuchenne znajdziecie na blogu tajemnicekuchni.pl . Wiele aranzacji i wiele porad na temat kuchni z pewnością przyda się podczas jej projektowania. Zachęcamy do lektury.
-
domartstyleu
- Początkujący

- Kontakt:
Ja urządziłam kuchnię w nowoczesny sposób, wykorzystując tapicerowane krzesła pikowane. Wyszło ciekawie, sami zobaczcie

Mnie bardzo podoba się taka kuchnia
Ostatnio trafiłam na ten projekt i stwierdziłam, że chyba najwyższy czas na remont! 
Ostatnio trafiłam na ten projekt i stwierdziłam, że chyba najwyższy czas na remont! Re: meble kuchenne
Aranżacja kuchni jak i całego wystroju mieszkania/domu zależy od indywidualnych upodobać. Ważne, żeby całe wnętrze ładnie ze sobą współgrało. Jeżeli chodzi o kuchnie to zdecydowanie ,meble na wymiar, bo wykorzystujemy maksimum miejsca, które w tym pomieszczeniu akurat jest bardzo potrzebne. Zawsze można nie co zmodyfikować w przyszłości takie meble jesli się nam po prostu znudzą. Z dobrego materiału i od fachowców są trwałe na lata.
frontymalowane - nowe życie nudnej kuchni.
Zgadzam się, meble na wymiar daja duze możliwości kreacji 
-
Górski Leszek
- Początkujący

Zajmuję się produkcją MEBLI NA WYMIAR już 10 lat,
w szczególności to meble kuchenne głównie lakierowane,
szafy, garderoby, zabudowa wnęk i meble łazienkowe.
Przy ich tworzeniu używam tylko porządnych materiałów
i gwarantuję ich solidne wykonanie.
W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt telefoniczny lub na maila.
Wystarczy wysłać na maila poglądowy odręczny rysunek interesującego Państwa
mebla, podać jego wymiary, w przybliżeniu i krótko napisać o oczekiwaniach względem jego
wyposażenia i pożądanych akcesoriów a w ciągu 24 h zrobię jego wycenę.
Zainteresowanym mogę przesłać na maila swoje dotychczasowe prace,
gwarantuję spełnienie oczekiwań, każdy będzie zadowolony.
Górski Leszek tel. 690016610
mail gorski.furniture@gmail.com.
w szczególności to meble kuchenne głównie lakierowane,
szafy, garderoby, zabudowa wnęk i meble łazienkowe.
Przy ich tworzeniu używam tylko porządnych materiałów
i gwarantuję ich solidne wykonanie.
W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt telefoniczny lub na maila.
Wystarczy wysłać na maila poglądowy odręczny rysunek interesującego Państwa
mebla, podać jego wymiary, w przybliżeniu i krótko napisać o oczekiwaniach względem jego
wyposażenia i pożądanych akcesoriów a w ciągu 24 h zrobię jego wycenę.
Zainteresowanym mogę przesłać na maila swoje dotychczasowe prace,
gwarantuję spełnienie oczekiwań, każdy będzie zadowolony.
Górski Leszek tel. 690016610
mail gorski.furniture@gmail.com.
Wykonuję meble na wymiar, głównie kuchnie i szafy, ale także zabudowę wnęk, meble pokojowe, biurowe do salonu
[quote="domartstyleu"]Ja urządziłam kuchnię w nowoczesny sposób, wykorzystując tapicerowane krzesła pikowane. Wyszło ciekawie, sami zobaczcie
Mi też się bardzo podobają takie pikowane, tylko strasznie ciężkie one są. Mam trochę za małą kuchnię, musiałam zrezygnować ze stołu, ale w moim przypadku sprawdziła się wyspa z wysokimi, drewnianymi taboretami od Scavolini.
Mi też się bardzo podobają takie pikowane, tylko strasznie ciężkie one są. Mam trochę za małą kuchnię, musiałam zrezygnować ze stołu, ale w moim przypadku sprawdziła się wyspa z wysokimi, drewnianymi taboretami od Scavolini.
- Januszek321
- Początkujący

My skorzystaliśmy z pomocy i usług firmy Atri Meble, http://www.kuchniewarszawa.com.pl. Znaleźliśmy ten salon w Internecie, z polecenia znajomego i spodobał nam się ich nowoczesny wystrój wnętrz kuchennych i innowacyjne podejście. Nie dość, że wszystko wyszło stylowo i gustownie, zgodnie z naszymi upodobaniami, to jeszcze funkcjonalnie, a to już niemała sztuka:-) Piękne wzory, bardzo solidnie i precyzyjnie wykonane meble, jesteśmy bardzo zadowoleni:-)
Proponowałbym poprzeglądać strony różnych producentów. My z żoną czerpaliśmy inspirację z katalogów meblowych i galerii realizacji. Dużo ładnych aranżacji jest m.in. na www.leoprojekt.pl Naprawdę robią wrażenie.
-
waldemar33
- Początkujący

Ale zabudowa na wymiar może kosztować całkiem sporo... Zbyt dużo na kieszeń przeciętnego człowieka. Ja się na nią zdecydowałem, bo mam nieustawną kuchnię z przejściem prowadzącym do łazienki i nie było jak kupić mebli, które dałoby się tam wcisnąć.
Jeśli ktoś potrzebuje trwałych mebli kuchennych w Łodzi lub okolicach to zapraszam do BPS-Meble.
Meble klasyczne są fajne, z litego drewna. Pasują do wszystkich kuchni, począwszy od klasycznych, a na nowoczesnych kończąc. Do tego jeszcze można dodać ładne blaty granitowe: http://dario-stone.pl/blaty-kuchenne-1/ żeby wszystko ładnie funkcjonowało.
urodzony optymista
-
adam_krakow
- Aktywny

Deve: z Warszawy znam dobra firme, LamixMeble. Podejrzewam, ze jak bedziesz miec ciekawy projekt to i tam Ci to zrobia, ewentualnie jakis dowoz moze dokup czy cos? bo firma robila naprawde szalone projekty
Dzięki za namiar. Mnie pewnie też się taki wykonawca przyda.
To właśnie jeśli chodzi o blaty kuchenne warszawa oraz innego rodzaju usługi kamieniarskie to solidny wykonawca jest, a przy tym niedrogi.