Malutka łazienka
Re: Malutka łazienka
A cenowo jak to wygląda? Chodzi mi o taką fototapetę, jak na zdjęciu jest. Zaciekawił mnie temat.
-
GlazuraStrzelin
- Zaawansowany

To racja,w małych łazienkach bardzo dobrym rozwiązaniem będzie zastosowanie jasnych płytek oraz dużego lustra na ścianie,które to optycznie powiększy przestrzeń w naszej łazience. Jeżeli chodzi o sam wybór płytek to u nas znajdziecie szeroki wybór,właśnie tym zajmujemy się na co dzień.
też niestety jestem posiadaczem malutkiej łazienki i szukam ciekawych rozwiązać co by zmieścić oczywiście wannę jakimś cudem bo prysznica żona nie chce 
wanna nie nadaje się do malutkiej łazienki. prysznic bez brodzika pozwala zaoszczędzić dużo miejsca w łazience.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Ja mam podobny metraż łazienki, tyle że zamiast wanny zrobiłem małą kabinę. Kupiłem 2 tafle szkła, zmontowałem ją zawiasami z http://sklep.cdakcesoria.pl/, dodałem uchwyty i ledy. wygląda nawet lepiej niż to co na obrazku. Pozdrawiam
Też mam bardzo mała łazienkę i problem z wyborem pralki , koleżanka dała mi do przeczytania poradę dzięki , której udało mi się dobrać odpowiednią pralkę , http://www.morele.net/wiadomosc/jak-wyb ... ienki/658/ ,
Ja natomiast malutką łazienkę ożywiłabym dobrym światłem - jeśli będzie jasna, będzie wydawała się większa- przynajmniej w ten sposób będzie można optycznie ją powiększyć i koniecznie lustra!! Też ostatnio szukałam ładnych lamp, co prawda do salonu, ale może znajdzie się coś odpowiedniego i dla małej łazienki http://www.ramko.com.pl/pl/14-plafony
Malutka łazienkę optyzcnie można powiekszyć jak mówi forumowicz u góry ciepłym światłęm oraz wykorzystaniem dużego lustra 
-
GlazuraStrzelin
- Zaawansowany

To racja,natomiast nie zapominajmy oo kolorze płytek,który moim zdaniem również ma olbrzymie znaczenie. Zaglądaliście już do nas na GlazuraStrzelin? Jeżeli nie,to najwyższy czas nadrobić zaległości,mamy kilka nowych,ciekawych kolekcji płytek.
Kabiny prysznicowe różnego typu i w różnych rozmiarach znajdziecie na pomyslowalazienka.pl/kabiny-prysznicowe Polecam ten sklep internetowy, na pewno znajdziecie coś dla siebie.
Malutka łazienka tez może być komfortowa
Wiem, bo sam taką mam. Po prostu podczas remontu zastosowałem dużo nowoczesnych rozwiązań, które pozwoliły mi stworzyć z łazienki bardzo nowoczesne pomieszczenie. Zdecydowałem się na zakup tv łazienkowego z https://www.aquasound.pl/ , które umila mi wieczorne kąpiele
Wannę co prawda mam małą, ale czy to ważne, kiedy mogę obejrzeć sobie meczyk? 
-
ewella1980
- Początkujący

Mała łazienka może być komfortowa o ile będzie dobrze zaprojektowana i dobrze urządzona według tego planu.
Wow, super! Też kocham konie i co prawda nie chciałabym mieć takiego wzoru w łazience, ale prezentuje się pięknie 
-
lideropinii
- Superużytkownik

Jasna kolorystyka, meble na wymiar, mądry i spójny projekt pomieszczenia i nawet z małego, czy nieustawnego pomieszczenia można zrobić funkcjonalne wnętrze.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Pewnie, że mała łazienka to nie problem, trzeba tylko podejść do tego z głową i umiarem. Faktycznie jasne kolory świetnie się sprawdzają w takich pomieszczeniach. Jednak zamawianie mebli na wymiar to raczej już przesada, jak można kupić gotowe, nasze z domizdrowie.pl są tego najlepszym przykładem. Świetnie wyglądają, a w komplecie mieliśmy jeszcze duże lustro, a jak wiadomo lustra dają dodatkowe optyczne powiększenie.
iza72