jakie meble polecacie do jadalni/ salonu??
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
KamilaMeble
- Zaawansowany

- Kontakt:
Re: jakie meble polecacie do jadalni/ salonu??
Zarówno do jadalni jak i kuchni,warto pomyśleć o stylowych,designerskich krzesłach które znajdziecie u nas na KamilaMeble,akurat teraz latem można spotkać kilka ciekawych kolekcji,zapraszamy serdecznie:)
Nie każdy lubi takie designerskie meble, ja wolę klasyczne bo sa bardziej praktyczne i trwałe. Mam meble w salonie od Agaty i spisują się świetnie. Ciągle wyglądają jak nowe chociaż już kilka lat stoją.
Kwestia gustu, mi klasyczne meble szybko się nudza..
Na pewno takie, które były by funkcjonalne i wygodne. W końcu w tych miejscach spędza się najwięcej czasu. Proponowałbym Ci sprawdzenie takich mebli meble-skorzane.com/szczegoly/items/baron.html
Są bardzo uniwersalne i pasują do każdego wnętrza, są też solidnie wykonane dlatego pewnie długo będziesz mógł z nich korzystać.
Są bardzo uniwersalne i pasują do każdego wnętrza, są też solidnie wykonane dlatego pewnie długo będziesz mógł z nich korzystać.
-
MagdaNowacka
- Początkujący

Designerski meble są śliczne, ale chyba wolałabym użyć ich na zasadzie dodatku np. oryginalny fotel. Klasyczne meble mają to do siebie, że dzięki odpowiednim dodatkom możemy płynni zmieniać stylizację wnętrza.żann pisze:Nie każdy lubi takie designerskie meble, ja wolę klasyczne bo sa bardziej praktyczne i trwałe. Mam meble w salonie od Agaty i spisują się świetnie. Ciągle wyglądają jak nowe chociaż już kilka lat stoją.
Ja Meble do salonu i jadalni kupowałam na meblomoda.pl
Sprawdź może ich propozycję Cię zainteresują.
Ja jestem osobiście bardzo zadowolona z jakości z tych mebli. Nie mam na co narzekać.
Sprawdź może ich propozycję Cię zainteresują.
Ja jestem osobiście bardzo zadowolona z jakości z tych mebli. Nie mam na co narzekać.
Moim zdaniem najlepiej zrobisz,stawiając na solidność i oryginalność mebli wypoczynkowych. Teraz kilka ciekawych,designerskich kolekcji znajdziesz u nas na Scalo.pl,wato zerknąć.
Polecam meble rustykalne ewentualnie meble indyjskie - do salonu jak znalazł. W kuchni świetnie odnajdują się meble z kolekcji prowansalskiej.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Z tymi indyjskimi tez fajny pomysł.
-
ReNowe Art
- Początkujący

- Kontakt:
Polecamy, Solidne wykonanie, Lite drewno, Meble na lata w pięknym industrialnym klimacie, bardzo stylowe i oryginalne
ReNowe Art
www.renoweart.com
www.facebook.com/renoweart

ReNowe Art
www.renoweart.com
www.facebook.com/renoweart

-
KamilaMeble
- Zaawansowany

- Kontakt:
Do jadalni z całą pewnością bardzo fajnie sprawdzi się zestaw stylowych krzeseł oraz większy stół,taki przy którym cała rodzina będzie mogla bez problemu zasiąść i wspólnie zjeść,to zawsze fajna sprawa.
jeśli chodzi o stół do jadalni to ostatnio widziałem w congrazio http://www.congrazio.eu/ fajne. Oczywiście wszystko zależy od stylu w jakim są utrzymane wnętrza, ale te stoły congrazio to chyba wszędzie będą pasowały
A widzieliście najnowszą kolekcję mebli z Vox? Dostali nawet za nią jakąś nagrodę. Dla mnie to idealne meble do salonu.
-
MebleJeziorny
- Zainteresowany

Jeżeli zależy Ci na dobrej jakości mebli do kuchni czy jadalni,to warto zerknąć także do nas,gdzie znajdziesz cały komplet; stół oraz krzesła tapicerowane,w razie pytań służymy swoją pomocą na forum.
Ja polecam meble do jadalni z litego drewna. W związku z tym, że jest to miejsce bardzo eksploatowane warto zadbać, aby meble były wytrzymałe i stabilne.
Dlatego zapraszam do zapoznania się z ofertą sklepu :
http://www.drewnianemeble24.pl/category ... ategory=23
Świetne stoły, krzesła, bardzo funkcjonalne dla każdej kuchni
Dlatego zapraszam do zapoznania się z ofertą sklepu :
http://www.drewnianemeble24.pl/category ... ategory=23
Świetne stoły, krzesła, bardzo funkcjonalne dla każdej kuchni