Łóżko wodne
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Łóżko wodne
To nie tyle kwestia samego łózka,ile dobrego materaca i właśnie na tym powinniśmy się skupić podczas wyboru. Łózko wodne to bajer który jest dla każdego z nas bardzo fajny,ale na 10-15 minut,nie wiecej:) Zaglądaliście już do nas na Selsey?
Selsey.pl
łóżko wodne to bardzo kiepski pomysł
Mnie jakoś nigdy nie pociągały łóżka wodne. Zdecydowanie wolę tradycyjne łóżka i właśnie takiego tez szukam do własnego mieszkania. Chciałam też zapytać jaki sklep z łóżkami polecacie ? Gdzie wy kupowaliście wyposażenie do sypialni bo ja już sama nie wiem gdzie zajrzeć, aby kupić coś dobrej jakości
i am who i am
mnie nie pasowało łóżko wodne, spróbuj sobie najpierw kupić poduszkę z wodą, przekonasz się czy w ogóle się nadajesz do takich rzeczy, czy za bardzo Ci to przeszkadza i wyjdzie taniej
Już nasze opinie powinny być tutaj wystarczające,łóżko wodne to fajny pomysł na kilka minut aby zaspokoić swoją ciekawość,ale nic poza tym,a już tym bardziej w kwestii jego kupna do sypialni.
Selsey.pl
Ja też nie wyobrażam sobie codziennego spania na takim łóżku.
-
MilczacyRoman
- Zainteresowany

ja kiedyś spałem na takim łózku, ale mysle, ze raczej więcej bym nie chciał. Mało kto w PL inwestuje w takie bajery i szczerze mówiąc to myślę, ze to nawet dobrze, bo nie są zbyt zdrowe dla kręgosłupa. Mi się takie łóżka kojarzą przede wszystkim z amerykańskimi nastolatkami
-
MilczacyRoman
- Zainteresowany

ja kiedyś spałem na takim łózku, ale mysle, ze raczej więcej bym nie chciał. Mało kto w PL inwestuje w takie bajery i szczerze mówiąc to myślę, ze to nawet dobrze, bo nie są zbyt zdrowe dla kręgosłupa. Mi się takie łóżka kojarzą przede wszystkim z amerykańskimi nastolatkami
Ja miałem przyjemność spać na takim łóźku kilka dni, jakoś nie przypadło mi do gustu!
ni lubie łózek wodnych. są strasznie niewygodne do siedzenia, do spania... do niczego sie nie nadają
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Ostatnio miałem okazję leżeć na łóżku wodnym. Fajne jeśli chodzi o położenie się na chwilę i pooglądanie serialu w tv ale na pewno nie jako jedyne łóżko w domu.
Uważam, że łóżka wodne są po pierwsze niewygodne a po drugie niekorzystne dla naszych pleców.
Grazyna
Też słyszałem wiele niekorzystnych rzeczy na temat łóżek wodnych. W moim przypadku, gdy mam problemy z plecami, take łóżko nie będzie dobrym wyborem.
Z pewnością nie jest to łóżko dla osób mających problemy zdrowotne. Chociaż jedną noc bym chętnie w takim łóżku spędziła - z ciekawości.
Łóżka wodne nie są polecane do dłuższego spania. O wiele lepiej jest wybrać materac z pianki termoelastycznej, który idealnie dopasowuje się do kształtu ciała i zapewnia najlepsze podparcie, nie powodując nacisków. Taki materac jest bezpieczny dla kręgosłupa, a jeśli dodatkowo postawimy na model ekologiczny będzie też bezpieczny dla zdrowia.