Moderator: Redakcja e-dach.pl

Wentylacja to nie okienko.... Wentylacja to ciągły napływ świeżego powietrza i pozbywanie się tego "zużytego" brudnego. Co my robimy jeżeli chodzi o izolację: albo eurothane albo wełna skalna/mineralna z paroizolacją. Stelaże odpowiednie do suchej zabudowy są w hipermarketach budowlanych, sklepach...ama0tor pisze:więźba jest zdrowa, dach nie przecieka, niedawno temu był robiony, nowa papa. Jeśli chodzi o wentylację, będę musiał wstawić okienko dachowe, a grzać mam zamiar węglem - przebić się do komina.
Nie jestem na bierząco z tymi technologiami, mógłbyś mi doradzić, gdzie znajdę jakieś artykuły, np: jaką dobrać płytę? jakie stelaże, co ile jes rozmieszczac itp ?

Jak można pisać takie bzdury? Przemek Wipler i seba676 Wasza wiedza o podczerwieni jest na poziomie przedszkolaka. Odpowiem też na tym poziomie, żebyście zrozumieli. Podczerwień, to ciepło. Pierwsze promieniowanie podczerwone (ciepło), to Słońce (bez niego nie ma życia), dalej ognisko później piece kaflowe, a dzisiaj panele i folie grzewcze na podczerwień. Przemek Wipler, napromieniować, to się możesz od WiFi czy tel. komórkowego a nie od ciepła. Seba676, klepiesz dla klepania czy podasz jakiś przykład z realu? Z Twojego profilu wynika, że wklejasz co popadnie. Z czego Ci wyszły oszczędności 11%? Z czym porównałeś i gdzie?Przemek Wipler pisze: Podczerwień Jakoś jej nie ufam Czy to czasem nie napromieniuje człowieka?