Obrazy na ścianę
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Obrazy na ścianę
Ja swoje dekoracje na ścianę kupiłem w Manual Collection.
ja tam wieszam "dzieła" dzieciaków xd i wszyscy są szczęśliwi 
a no oczywiście, u nas kolekcja dzieciaków ma swoje miejsce w kuchni , na razie to im wystarcza. W pokojach jednak preferuję inne obrazy. Mogę wam polecić jeden z moich ulubionych sklepów z dekoracjami ściennymi Bimago. Świetny wybór obrazów, naklejek czy fototapet
-
Przemek Wipler
- Aktywny

- Kontakt:
Zdjęcia rodzinne mają zawsze fajny urok
Sam nie przepadam za tryptykami ( czyli obraz z 3 części). Obecnie jest to popularne w wielu domach ale jest to już trochę obciachowe i sam nie wiem czy bym zainwestował w coś takiego u siebie. Jestem zdania,że warto jest zainwestować czasami w coś oryginalnego. Dobrym pomysłem jest obraz ze swojego zdjęcia. Jakis czas temu z żoną przejrzeliśmy sobie zdjęcia z naszych podrózy i postanowiliśmy jedno z nich nanieść na fototapetę. Obecnie zrobi mniejszą ścianę w sypialni oraz wygląda to bardzo ciekawie.
Możliwość taką oferuje Dekowizja - można tam bez problemu wrzucić własne zdjęcie.
Możliwość taką oferuje Dekowizja - można tam bez problemu wrzucić własne zdjęcie.
Ja polecam fototapety, super wyglądają 
Ja lubię obrazi i grafiki, choć niektóre fototapety bywają ładne.
A może lepiej fototapety?
Jesli potrzebujecie tanio i solidnie - Uwalls to swietny wybor.
Fototapety przeniosą do waszego domu ulubione miejsce z wakacji. Kolorowe i
niezapomniane obrazy już teraz zagoszczą w wersji panoramicznej na całej ścianie.
Jesli potrzebujecie tanio i solidnie - Uwalls to swietny wybor.
Fototapety przeniosą do waszego domu ulubione miejsce z wakacji. Kolorowe i
niezapomniane obrazy już teraz zagoszczą w wersji panoramicznej na całej ścianie.
ale prawdziwe, malowane, a nie kupne w jakimś supermarkeciecapone77 pisze:A może lepiej powiesić prawdziwe obrazy na ścianę
Kupione od mało znanego artysty, może okazac się w przyszłości doskonałą inwestycją.
jeśli chodzi o obrazy to podobają mi się tylko takie wykonane pędzlem, żadnych drukowanych.
Mi się bardzo podobają obrazy
Lubię jak w pomieszczeniach a obrazy ale nie za dużo. Dom to nie muzeum. Jeden dwa w pomieszczeniu starczą. I musza pasować kolorystycznie do wnętrza. Muszą tworzyć spójną całość.
Lubię jak w pomieszczeniach a obrazy ale nie za dużo. Dom to nie muzeum. Jeden dwa w pomieszczeniu starczą. I musza pasować kolorystycznie do wnętrza. Muszą tworzyć spójną całość.Re: Obrazy na ścianę
A co powiecie na obraz ze zdjęcia? Moim zdaniem super to wygląda i warto taką opcję poważnie rozważyć. Zajrzyjcie sobie do drukarni tego typu obrazów. Można wszystko wygodnie zamówić przez internet z dostawą do domu.
Obecnie modne są fototapety, lepiej wyglądają niż tradycyjne obrazy.
-
celia.celia84
- Zainteresowany

Uważam, że obrazy na płótnie nadal są jedną z bardziej eleganckich i ciekawych dekoracji ściennych jakie można sobie sprawić. Przede wszystkim różnorodność wzorów sprawia, że łatwo je dopasować do każdego wnętrza. Do tego płótna są bardzo wytrzymałe, a kolory wyraziste, więc obraz nie niszczy się z czasem i długie lata wygląda jak nowy.