Ozdoby dachowe
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Ozdoby dachowe
Dla niektórych inwestorów już sam wybór eleganckiego pokrycia jest czynnikiem decydującym o końcowym wyglądzie dachu. Ozdoby dachowe >>
Redakcja
-
dachyonline
- lubie spamować
- Kontakt:
Ozdoby dachowe
Polecamy szeroki wybór ozdób dachowych wykonanych z miedzi : dachyonline.pl/index.php?k127,akcesoria-dachowe-ozdoby-dachowe
-
wwwdachyonlinepl
- Początkujący

Polecamy ozdoby http://www.dachyonline.pl/k127,akcesori ... chowe.html
Re: Ozdoby dachowe
O ile mi wiadomo to Braaas również posiada ozdoby dachowe, więc można je kupić razem z dachówką. Ja się na nie nie zdecydowałem, jednak jak ktoś lubi to jak najbardziej 
Bardzo bogaty asortyment ozdób dachowych z Tytan-zynku, miedzi - www.Protec.pl/ozdoby-dachowe
Mi konkretnie bardzo spodobała się ozdoba "lunatyk ceramiczny" od Braas, aż sam nie wiem czy się nie pokusić i takiego nie zamontować 
Takie ozdobniki bardzo podnoszą wartość estetyczną dachu. Zresztą nie tylko dachu; na wiosnę pan "złota rączka" zrobił nam wiatę pod dwa stanowiska samochodowe z dachem skośnym. Wykonawca namówił nas by nie stosować standardowych połączeń ciesielskich ale ozdobne połączenia. W rezultacie efekt zaskakujący; bardzo proste ale estetyczne złącza podnoszą walory estetyczne.
Fajne ozdoby mozna znaleźć równiez w ofercie Braas. Ostatnio patrzyłem to posiadają: lunatyka ceramicznego i dwa rodzaje kogutów. Na prawdę fajnie może to wyglądać. Chętnie zobaczyłbym taki kreatywny dach 
Teraz patrząc na te ozodby dachowe Braas, a w szczególnosci "Lunatyka" zastanawiam się czy na wiosnę go nie kupić, bo jednak może to bardzo fajnie wyglądać
-
JacekBudowniczy
- Aktywny

Wzory mogą być jeśli ktoś lubi wymyślne rzeczy jednak koguty i wszelkie tego typu rzeczy mi się nie podobają. Przerost formy nad treścią.
Ozdoby dachowe - sposób na oryginalny dach
Witam, Podoba mi się figurka kota z podwiniętym ogonem z zdjęcia pod lunatykiem, zdjęcie 1/12 . Czy ktoś zna może producenta dokładnie tego kota ?