Jakie drzwi wewnętrzne?
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
-
staszek158
- Początkujący

Re: Jakie drzwi wewnętrzne?
Polecam firmę Drutex- solidne, dobrze wykończone i ładne oraz mają przystępną cenę. Poszukaj na ich stronie http://styleline.pl/ na pewno coś znajdziesz.
staszek158
Drutex z tego co wiem to produkuje drzwi zewnętrzne więc proszę nie wprowadzać innych w błąd.
The_Me
Ja kupowałem w castoramie razem z zewnętrznymi...jakkolwiek zewnetrzen były poracha to wewnętrzne nawet daja rade...nauczony doświadczeniem z zew, w których zepsul się zamek po prostu w wewnętrznych tam gdzie z zamka korzystam wymieniłem zamek
Zewnętrzne są bardziej podatne na wszelkiego rodzaju uszkodzenia i są bardziej wymagające niż wewnętrzne. Zewnętrzne też w przypadkach nasłonecznienia i niepełnego zadaszenia watro zastanowić się nad stalowymi. W wewnętrznych też warto zwrócić szczególną uwagę na te od łazienki..
-
KlamkiOutlet
- Aktywny

A co z dodatkami do drzwi jak np klamki? Bo na to również powinniśmy zwrócić szczególną uwagę,a akurat u nas znajdziecie ich szeroki wybór i atrakcyjne ceny.
Fajną macie ofertę, ale kupując nowe drzwi nie zawsze opłaca się skorzystać. Fakt - większość producentów w zestawie nie dolicza ceny akcesoriów, jak klamek, okuć, wkładek. Na początku widzisz atrakcyjną cenę drzwi, ale jest to cena samego skrzydła. Jeśli doliczysz klamki itd. wychodzi parę ładnych stówek więcej. W takim przypadku warto przejrzeć oferty akcesoriów w Internecie.
Są też tacy producenci, którzy od razu podają cenę całego zespołu drzwi - czyli z akcesoriami itd. Można znaleźć tu lepszej jakości akcesoria, lub gorsze. Warto się temu przyjrzeć. W przypadku Delty, Gerdy - firmy te mają głównie akcesoria pod własną marką. W części przypadków ciężko jest znaleźć odpowiedniki, żeby sprawdzić cenę. Inni producenci, jak np. Wikęd mają akcesoria zewnętrznych firm, jak Wilka, Axa, które są sprawdzone i dostępne w różnych punktach, gdzie można sprawdzić ich cenę, co się bardziej opłaca.
Są też tacy producenci, którzy od razu podają cenę całego zespołu drzwi - czyli z akcesoriami itd. Można znaleźć tu lepszej jakości akcesoria, lub gorsze. Warto się temu przyjrzeć. W przypadku Delty, Gerdy - firmy te mają głównie akcesoria pod własną marką. W części przypadków ciężko jest znaleźć odpowiedniki, żeby sprawdzić cenę. Inni producenci, jak np. Wikęd mają akcesoria zewnętrznych firm, jak Wilka, Axa, które są sprawdzone i dostępne w różnych punktach, gdzie można sprawdzić ich cenę, co się bardziej opłaca.
Na rynku jest bardzo duzy wybór drzwi wewnętrznych ale wydaje mi się, że oprócz ciekawego wyglądu trzeba też kierować sie jakością wykonania. Sama szukałam niedawno drzwi wewnętrznych do pokoju i mi bardzo spodobały się taki http://www.asilo.pl/inspiracje-drzwi-ukryte/ . Nie widac przy nich zawiasów a to dodaje estetyki ma ścianie. Po za tym drzwi są bardzo ciche.
Zgadza się,jeżeli chodzi o drzwi wewnętrzne to ich wybór masz bardzo szeroki w zależności od ceny oraz firmy,ale warto zdać się na fachowców i doświadczenie,którzy pomogą i doradzą,zerknij do nas:)
-
marylka100
- Początkujący

- Kontakt:
Ja swojego czasu zamawiałam kilka sztuk drzwi dębowych w Krainie Drzwi z Warszawy. Do dziś sprawdzają się bardzo dobrze. Poza tym prezentują się wyjątkowo dobrze z całym wystrojem. Mam nadzieję, że jeszcze długo nam posłużą.
-
KupujDrzwi
- Zainteresowany

Jeżeli szukacie dobrych i solidnych drzwi wewnętrznych w niższej cenie,to tak się składa,że u nas znajdziecie nawet 220% rabat na wszystkie modele,w ofercie np drzwi Voster czy Pol-Skone,warto zerknąć.
Jest bardzo dobrze zaopatrzony salon centrum stolarki budowlanej w Pruszkowie. Jestem u nich dość regularnie. Ostatnio zamawiałem właśnie drzwi wewnętrzne. Mają dobre stawki, bo skupują bez pośredników. Na stronie www.grupasolo.pl są fajnie, przejrzyście opisane konkretne modele drzwi. Myśmy się z żoną zdecydowali na Pol-Skone. Bardzo nam podpasowała estetyka.
-
KupujDrzwi
- Zainteresowany

Marki,producenci drzwi których wymieniłem powyżej,również należą do bardzo dobrych i zbierających bardzo wiele pozytywnych opinii na forach. Zaglądałeś już może na nasza stronę?
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Np. w sklepie Westo znajdziesz sporą ofertę drzwi zewnętrznych i wewnętrznych. Ja właśnie tam zamawiałem do całego domu i jak najbardziej mogę polecić.
Dobrej jakości,solidne i ładne drzwi wraz z akcesoriami do nich,znajdziesz na naszej stronie. Akurat tym się zajmujemy więc możemy doradzić,zapraszamy serdecznie:)
-
DamianTomaszewski
- Zainteresowany

Przed wyborem drzwi wewnętrznych polecam najpierw poczytać parę artykułów. Co do samego designu biura to polecam ten art: http://internetowani.pl/nowoczesny-design-biura-it/
Świetnie napisany
Świetnie napisany