Jaki osprzęt elektryczny?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Wnętrzom swoich domów i mieszkań stawiamy coraz wyższe wymagania. Dlatego idealny osprzęt elektryczny to taki... Jaki osprzęt elektryczny? >>
Redakcja
Polecam prezentacje od producenta: https://www.youtube.com/watch?v=7eC2Bgxn2Cs Można bliżej się przypatrzyć. Sama seria interesująca, ale wolę Sonate. Generalnie jestem fanem marki 
Mi kompletna instalację wraz z montażem osprzetu elektrycznego wykonała poniższa firma: www.instalacjeelektrycznekrakow.pl - naprawdę jestem zadowolony z ich usług 
- mobilnegniazdka
- Początkujący

Polecam Państwu nowoczesne rozwiązanie na gniazdka elektryczne https://www.youtube.com/watch?v=r9oQ2T-IGWA
mobilnegniazdka
-
wiktor_jan
- Początkujący

-
MeblezKrakowa
- Aktywny

- Kontakt:
Re: Jaki osprzęt elektryczny?
Czytając opinię na wielu forach to można odnieść wrażenie,że Ospel faktycznie jest dobra firmą w kwestii artykułów,osprzętu elektrycznego,moim zdaniem warto na nich postawić,przynajmniej spróbować:)
meble ręcznie wykonywane.
Już kiedyś tu chyba na forum wpsominałem, że u nas również wygrał Ospel - dobra pod względem jakości ale i ceny firma. Fajny, nowoczesny sprzęt w kilkunastu kolekcjach wiec każdy moze znaleźć cos dla siebie
Pod względem osprzętu elektrycznego oraz oświetlenia,to polecam zerknąć także do nas,właśnie tym zajmujemy się na co dzień i zawsze chętnie pomożemy,doradzimy na forum:)
Ja polecam serię Berker R.1 - bardzo fajna, na kwadratowej, tradycyjnej podstawie z okrągłymi mechanizmami. Super wygląda na ścianie
Ja zamawiając sprzęt elekrtoniczny zaufałem firmie DMTrade. Solidnie i wszystko jak trzeba. Na pewno jeszcze skorzystam z ich usług
Ja jednak wolę Karlika http://karlik.pl. Kupowałem już od nich trochę i jeszcze nigdy nie miałem powodów do narzekań.
My cały osprzet mamy od Ospela. Sama osobiście wybierałam właczniki, mają fajne z serii Karo - kolorowe i takie designerskie 
BOB-BUDOWNICZY
-
Mareczek21
- Aktywny

Zgadzam się z poprzednikiem - Ospel jest najlepszym producentem osprzętu. Sam zdecydowałem się właśnie na tę markę i nie żałuję. W całym domu mam tylko Ospel i naprawdę się sprawdza.
-
KamilaMeble
- Zaawansowany

- Kontakt:
Ja zawsze podczas wyboru takiego osprzętu czy generalnie elektroniki, zawsze staram się zwracać uwagę na jakość wykonania oraz cenę bo przecież jest to bardzo istotna kwestia. Najbardziej opłaca się zamówić w sklepach online, gdzie cenowo wygląda to zdecydowanie lepiej i sam wybór również mamy szeroki.
meble z dostawą do domu.
-
SzymankiewiczK
- Zainteresowany

U nas tez ospel. W sumie to nawet się nie zastanawialismy. Ospel ma dobre produkty, cenowo przystępne - więc po co wybrzydzać i szukać innego? No i wybór też ma duży.