Umywalka z szafką
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Umywalka z szafką
Umywalka połączona z szafką zapewni maksimum wygody i spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających użytkowników. Umywalka z szafką >>
Redakcja
Umywalka z szafką
Umywalki nablatowe to bardzo praktyczne rozwiązanie, szczególnie jeżeli są z powłoką Maxi Clean - chodzi o to, że nie trzeba szorować i używać chemii to sprzątania - wystarczy wilgotna szmatka.
Re: Umywalka z szafką
Mam umywalkę połączoną z szafką i bardzo sobie chwalę
Dużo ładniej to wygląda niż umywalka po prostu stercząca w ścianie.
Umywalka z szafką jest bardzo pomocna przy łazience która jest mała i nie a na nic miejsca. Pod umywalką można trzymać chemię która jest potrzebna do domu.
według mnie całkiem spoczko rozwiązanie
przymierzamy sie do remontu w łazience, tego typu umywalki widzielismy chyba w www.salonyhoff.pl, musze przekonac zone, ze to bardzo praktyczne rozwiązanie i oszczędność miejsca
Urządzając swoją łazienkę szukałam czegoś wyjątkowego. Dlatego zdecydowałam się na umywalkę z szafką producenta TOSCOQUATTRO, z serii Genesi: http://www.toscoquattro.it/collezioni/genesi.php
Proste meble idealnie sprawdzają się w nowoczesnych wnętrzach, a ich dodatkową zaletą jest duża ilość miejsca, która jest niezbędna do przechowywania kosmetyków oraz przyborów do codziennej pielęgnacji.
Proste meble idealnie sprawdzają się w nowoczesnych wnętrzach, a ich dodatkową zaletą jest duża ilość miejsca, która jest niezbędna do przechowywania kosmetyków oraz przyborów do codziennej pielęgnacji.
też bardzo chciałabym mieć taką szafkę z umywalką tylko koniecznie wiszącą żeby dało się łatwo pod nią sprzątać
Co do porządków, to potwierdzam - meble podwieszane w łazience, to fenomenalna sprawa. Utrzymywanie czystej podłogi to żaden problem. Wystarczy wilgotna ściereczka (używam gotowych nasączonych, w biedronce kosztują około 6 zł za 70 sztuk chyba). Jest jednak warunek, że kibelek też jest podwieszany 
Budowanie twórcze jest 
Zgadzam się, poza tym ma tę zaletę, że dzięki temu można ukryć syfon i przyłącza, która nawet zrobione na błysk nie wyglądają zbyt ładnie. Instalacje powinny być jak najmocniej ukryte przed wzrokiem.ostrow pisze:ostatnio bardzo modne się zrobiły te umywalki nablatowe, sam sobie taka za namową żonki sprawiłempostawilem na marke Roca
Projekt W+W nieźle się prezentuje. Połaczenie umywalki z miską wc. Kapitalne rozwiązanie jeżeli chodzi o oszczędność wody.
z Koła widziałam takie komplety....na lazienkaplus są na pewno dostepne - ja chciałam jednak ceramiczną, więc osobno kupowałam komplet...razem jednak ciężko o ceramikę!