Która drabina lepsza?
Moderator: Redakcja e-dach.pl
-
StanosławBorsuk
- Aktywny

Re: Która drabina lepsza?
Dokładnie
każdy dba o klienta jak może. Teraz u nich są chyba promocje na drabiny przegubowe i drabiny magazynowe. Dodatkowo fajne jest to, że mają darmową wysyłkę co rzadko się zdarza
i to jeszcze taką gabarytowo dużą 
-
SprytnyMajsterkowicz
- Zainteresowany

Trudno się z tym nie zgodzić i również polecam drabiny aluminiowe,które są lekkie i zarazem solidne,stabilne, koszty też niezbyt wysokie więc naprawdę warto,poszukaj w sklepach internetowych bo tam wybór jest naprawdę bardzo szeroki,zapraszamy takze do nas:)
-
StanosławBorsuk
- Aktywny

Tutaj jest artykuł o drabinach 3-częściowych- multizadaniowych:
remontomat.pl/poradnik-remontowy/drabina-3-cz%C4%99%C5%9Bciowa%2C-czyli-multizadaniowa-drabina-do-wszystkiego/2618495
W sumie tak się teraz zastanawiam... czy nie uważacie, że takie drabiny "do wszystkiego" są także "do niczego"? Jak sądzicie?
remontomat.pl/poradnik-remontowy/drabina-3-cz%C4%99%C5%9Bciowa%2C-czyli-multizadaniowa-drabina-do-wszystkiego/2618495
W sumie tak się teraz zastanawiam... czy nie uważacie, że takie drabiny "do wszystkiego" są także "do niczego"? Jak sądzicie?
- Karol Mocny
- Początkujący

- Kontakt:
Dzień dobry wszystkim! Jeśli chodzi o drabiny aluminiowe to tak jak zostało już powiedziane wcześniej - drabiny aluminiowe uchodzą na lepsze, ponieważ są lżejsze, wygodniejsze, nie są podatne tak łatwo na rdzę jak metalowe, są bardziej poręczne, a przy tym tańsze. Jeśli, ktoś z Państwa jest zainteresowany drabinami aluminiowymi i tematami związanymi z nimi to odsyłam Państwa na stronę: http://drabinykarola.pl/
Chciałbym kupić drabinę. Zdecydowałem już, że ma być to drabina aluminiowa. Czy ktoś mógłby mi jednak doradzić jaką drabinę wybrać? Zależy mi na tym, aby nie zajmowała dużo miejsca, żeby była dwustronna i bezpieczna w użytkowaniu. Będę wdzięczny za sugestie.
-
StanosławBorsuk
- Aktywny

Jeśli chodzi o drabiny aluminiowe to polecam drabiny firmy Alve. A pisząc o drabinie "dwustronnej" masz na myśli dwu-częściową?
Jeśli tak to przejrzyj sobie tą: http://www.alve.pl/linia/drabiny-alumin ... te,235,327 Moim zdaniem jest godna uwagi jeśli potrzebujesz ją typowo do prac w domu/mieszkaniu
- Karol Mocny
- Początkujący

- Kontakt:
Panie Ryszardzie, zachęcam do obejrzenia mojego filmiku o drabinie aluminiowej 3-elementowej Alve Forte. Jest to drabina profesjonalna i w mojej ocenie warta uwagi. Zapraszam do zobaczenia wideo:
youtube.com/watch?v=mJL-T_xVFus
youtube.com/watch?v=mJL-T_xVFus
o, spoko opcja, gdzie mogę ją kupić?
- Karol Mocny
- Początkujący

- Kontakt:
Na stronie drabin aluminiowych firmy Alve: alve.pl/.
A drabina, którą testuje w powyższym filmiku znajdzie Pan tutaj:
alve.pl/linia/drabiny-aluminiowe/drabiny-czesciowe-uniwersalne/drabina-aluminiowa-profesjonalna-forte,240,326
A drabina, którą testuje w powyższym filmiku znajdzie Pan tutaj:
alve.pl/linia/drabiny-aluminiowe/drabiny-czesciowe-uniwersalne/drabina-aluminiowa-profesjonalna-forte,240,326
W tym segmencie ja bym się nie zastanawiał i wziął po prostu najtańszą
-
Dla-Pilarzy
- Początkujący

Niekoniecznie najtańszą,lepszym określeniem jest": solidną i bezpieczną drabinę i właśnie na taką polecam się zdecydować,cena powinna odgrywać tutaj drugorzędną rolę.
-
StanosławBorsuk
- Aktywny

Trzeba też pamiętać, że taka tania drabina posłuży nam rok, a później będzie cała powyginana i niestabilna
Moim zdaniem, jeśli chodzi o drabiny to lepiej zainwestować w coś lepszego.
Zgadzam się, lepiej zainwestować więcej pieniędzy i kupić bardziej solidny model Tutaj znajdziecie sporo przydatnych informacji dotyczących wyboru odpowiedniej drabiny:
budujesz.pl/wiadomosc/jak-wybrac-drabine/185/]http://www.budujesz.pl/wiadomosc/jak-wybrac-drabine/185
budujesz.pl/wiadomosc/jak-wybrac-drabine/185/]http://www.budujesz.pl/wiadomosc/jak-wybrac-drabine/185
- Karol Mocny
- Początkujący

- Kontakt:
Ja ze swej strony mogę Państwu polecić swój artykuł "7 oszustw sprzedawców drabin"
. Proszę nie dać się oszukać!
Zachęcam do przeczytania artykułu: drabinykarola.pl/7-oszustw-sprzedawcow-drabin/
Zachęcam do przeczytania artykułu: drabinykarola.pl/7-oszustw-sprzedawcow-drabin/
-
StanosławBorsuk
- Aktywny

hehe dobre