Nie po to izolujemy, by robić centralne.
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

To nie jest grzejnik do łazienki ! Szkoda, że producent nie wie, jak powinien wyglądać grzejnik łazienkowy!!robik123 pisze:zgadzam się grzejniki lazienkowy to tylko kermi :D number 1 i tyle :)

To co nie ma Pan wentylacji i jest z tego powodu zadowolony? Grzejnik drabinkowy z prawidłowo zbudowanym domu, nie ma prawa działać . Chyba, że umieści Pan go przed drzwiami łazienki. Z czego jest więc Pan zadowolony?mickow69 pisze:kolego nikt mi nie płaci, grzejnik mam i jestem zadowolony, a najlepiej jest udawać, że ma się grzejnik noname i niech potem ludzie się nacinają, ja mam kermi i co z tego, lubię ten grzejnik, dużo ręczników się mieści, mogę sobie w wannie na nim nogi położyć i jest bajka, jak tak się boisz używać nazw to się innych nie czepiaj :)

W łazience najlepszy komfort cieplny daje ogrzewanie podłogowe, maty pod płytkami. Przyjemne ciepło w stopy po wyjściu z kąpieli.aniita pisze:Ja również zastanawiam się nad remontem łazienki. Chciałabym przede wszystkim zadbać o ciepło w łazience,...