pomysł na regał dla dzieci z ksiązkai zeby sie nie kurzyło
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
pomysł na regał dla dzieci z ksiązkai zeby sie nie kurzyło
Pomysł na regał dla dzieci na książki ale żeby się nie kurzyło macie jakiś pomysł??
-
prospektinwestycje
- Zaawansowany

- Kontakt:
Re: pomysł na regał dla dzieci z ksiązkai zeby sie nie kurzy
Chętnie odpłatnie coś zaprojektuję dla Ciebie.
Mysle, ze kurz jest nieunikniony, bez względu na rodzaj regalu. Nawet regaly ze szklanymi drzwiami, w srodku gromadza kurz. Bardziej bym sie skupil na tym, zeby regal pasowal do wystroju wnetrza w tym momencie.
Też uważam, że kurzu nie da się tak po prostu pozbyć
dlatego nie ważne jaki materiał się użyje to zawsze kurz będzie na nim osiadał....
hej
Kurz jest nie do uniknięcia, ale na pewno w dużym stopniu ograniczyć. Miałem podobny problem i zdecydowałem się na regał zaszklony połączony z szufladami. Jednak zależy to od wieku dziecka. Czym młodsze dziecko tym bardziej nie polecam elementów szklanych w zabudowie regałów. Idealne propozycje znalazłem w salonach extrapunkt.pl. Moje dzieci są bardzo zadowolone: Arek 10 lat i Julia 9:)
Xsaweryn
No włąśnie juedynym zabezpieczeniem przed kurzem jest szyba, ale u dzieciaków lepij niech nie pojawiają się takie w pokojach.
No włąśnie juedynym zabezpieczeniem przed kurzem jest szyba, ale u dzieciaków lepij niech nie pojawiają się takie w pokojach.
Jeśli chodzi o regały dla dzieci, to ja zakupiłam moim pociechom taki regał: http://mebledladziecka.com.pl/regaly/76 ... first.html
Stosunkowo mały, więc dobrze komponuje się z resztą wyposażenia. No i jest praktyczny. Młodszy syn spokojnie może sięgać książeczki z niższych półek.
Stosunkowo mały, więc dobrze komponuje się z resztą wyposażenia. No i jest praktyczny. Młodszy syn spokojnie może sięgać książeczki z niższych półek.
BOB-BUDOWNICZY
Tak jak pisały pozostałe osoby, kurzu nie da się uniknąć, ale możesz zbudować lub kupić regał, który będzie bardziej praktyczny i kurz będzie się gromadził na nim wolniej niż np. na regale z drewna czy szkła. Ostatnio produkuje się regały będące połączeniem elementów drewnianych i blachy perforowanej: http://www.metalzbyt.pl/blachy-perforowane,1552.html warto zastanowić się nad takim rozwiązaniem.