szukam "dachowców"
Moderator: Redakcja e-dach.pl
szukam "dachowców"
Dzień Dobry. Jeśli w złym dziale umieściłem mój post z góry przepraszam. Czy mógłby ktoś polecić mi firmę zajmującą się dachami z okolic bierunia? Dach dwuspadowy, dwa kominy, cztery okna dachowe, dachokoło 140 metrów kwadratowych, deskowany kryty ceramiką. Za jakiekolwiek namiary z góry dziękuje.
-
kamilexkania
- Początkujący

Re: szukam "dachowców"
Ja ostatnio dodałem zlecenie na portalu budowlanym chyba ktozbuduje. pl na wykonanie posadzki i wykonawcy sami się do mnie zgłosili i nie musiałem szukać zbytnio, od razu mi wycenili itp. Także polecam. Zazwyczaj jest tak że wykonawcy zgłaszają się z danego regionu albo województwa 
Polecam kotowicz-dzwigi.pl - można wynająć sprzęt razem z ekipą albo bez, ale wtedy będzie trzeba pokazać uprawnienia.
Może spróbuj tutaj: alptrek.pl / bezpieczenstwo to usługi alpinistyczne.
-
olaf-farmer
- Początkujący

Mi ktoś swego czasu polecił "fachowca" ale nie sprawdził się. Zawalał wszystko co można, począwszy od kontaktu i punktualności... Jadąc któregoś dnia do domu wdepnąłem do firmy która oferuję róże okucia metalowe, połączenia ciesielskie, ogrodowe, wkręty, gwoździe itp I u nich zapytałem o solidne firmy - czy mogą jakiś polecić. I podali mi dwa namiary; skorzystaliśmy na tym wszyscy. Ja miałem dobrego specjalistę do przebudowy dachu, specjalista zarobił a firma sprzedała towar specjaliścieGREGOR__Z pisze:Dzień Dobry. Jeśli w złym dziale umieściłem mój post z góry przepraszam. Czy mógłby ktoś polecić mi firmę zajmującą się dachami z okolic bierunia? Dach dwuspadowy, dwa kominy, cztery okna dachowe, dachokoło 140 metrów kwadratowych, deskowany kryty ceramiką. Za jakiekolwiek namiary z góry dziękuje.
-
Doradca VELUX
- Aktywny

- Kontakt:
Witaj,olaf-farmer pisze:GREGOR__Z pisze: Nie wiesz czy obsługa danej firmy rzeczywiście poleca Ci kogoś sprawdzonego.
Zawsze warto skorzystać z listy rekomendowanych wykonawców.
Polecam taką na naszej stronie: http://www.rekomendowanywykonawca.velux.pl/
Pozdrawiam,
Paweł
Doradca VELUX
-
kabortychy
- Początkujący

- Kontakt:
Witam serdecznie. Chciałabym polecić Naszą Firmę z Tychów. Specjalizujemy się między innymi w pracach dekarskich. Zapraszamy na naszą stronę internetową www.kabor.info. Można do nas też wysłać projekt dachu i sporządzimy wycenę.
doświadczonych dachowców, jak mówisz znam z Wielkopolski, są solidni i terminowi, a [przy tym mają duże doświadczenie, mozesz sprawdzić, porozmawiać z nimi wczesniej http://martpol.net.pl mają dokumentacje fotograficzną części swoich projektów, można tez podjechac pod konkretne adresy i zerknąc...
Jeżeli ktoś poszukuje fachowców, ale takich na prawdę porządnych w okolicach Warszawy czy ogólnie woj. mazowieckiego to polecam serdecznie http://www.bauen.pl/ - sprawdzona firma, rzetelnie podchodzą do swojej pracy a przy okazji są niesamowicie sympatyczni
Kładli dach mi i mojej siostrze, za każdym razem wszystko było perfecto!
Pozdrawiam!