Zakup gniazdek i włączników elektrycznych.
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
braciszek007
- Początkujący

Re: Zakup gniazdek i włączników elektrycznych.
hej
ja kupiłem wszystko w firmie, która zajmuje się automatyką i z nimi współpracuje akurat moja firma ale mają mega ceny na osprzęt elektryczny począwszy od kabli po wyłączniki - wielu moich znajomych się u nich zaopatrywało. wiem, że uruchamiają powoli sklep internetowy z takim osprzętem ale narazie działało to tak, że przesyłąli oferty ze zdjeciami produktów. PoLeCaM!!!!
www.gtautomation.pl
ja kupiłem wszystko w firmie, która zajmuje się automatyką i z nimi współpracuje akurat moja firma ale mają mega ceny na osprzęt elektryczny począwszy od kabli po wyłączniki - wielu moich znajomych się u nich zaopatrywało. wiem, że uruchamiają powoli sklep internetowy z takim osprzętem ale narazie działało to tak, że przesyłąli oferty ze zdjeciami produktów. PoLeCaM!!!!
www.gtautomation.pl
Przy budowie czy wykończeniu domu tylko hurtownie. Producenci miewają wyższe ceny aby nie robić konkurencji swoim dużym odbiorcom.
Ze swojej strony mogę polecić Ci kontakty i włączniki e-kontaktsimon kontakty simon. Są bardzo solidne, wytrzymałe, a do tego dobrze wyglądają.
Dzięki! Czegoś takiego szukałem. Dobrze, że robią gniazdka, które wtapiają się w wystrój mieszkania.Winghouce pisze:Ze swojej strony mogę polecić Ci kontakty i włączniki e-kontaktsimon kontakty simon. Są bardzo solidne, wytrzymałe, a do tego dobrze wyglądają.
A jak Wasz stosunek do kolekcji Karo marki Ospel? Konczymy budowę naszego domu i pora wybrać jakieś gniazdka i kontakty. Chcemy coś prostego ale jednak nowoczesnego i mającego to coś w sobie. Może ktoś ma i podzieli się spostrzeżeniami jak się sprawują?
Jeżeli mowa o artykułach elektrycznych,to warto zwrócić uwagę również na naszą stronę LuxMarket gdzie również znajdziecie ich szeroki wybór w rozsądnej cenie,a w razie pytań służymy rada i pomocą na forum.
Polecam wyroby Ospela. Wejdz na ich strone i dobierzesz sobie jakie ci pasuja ksztalty i kolory. Ja osobiscie zamontowalem serie Stal Inox bo wystrój taki bardziej nowoczesny niz tradycyjny.
-
Szczepan75
- Początkujący

Mamy w domu serie Karo Ospela i jesteśmy mega zadowoleni. Wygląda to świetnie i sprawuje się należycie. Spokojnie polecam. 
Karo jest super
Ospel dbałością o estetykę przebija inne firmy które albo są bardzo drogie albo z jakością u nich średnio.
-
MarcinGizycki
- Początkujący

Jeśli chodzi o o gniazdka i wtyczki to warto sprawdzić ofertę internetowego marketu budowlanego StukPuk.pl. Na https://www.stukpuk.pl/artykuly-elektry ... zniki.html można sprawdzić aktualną ofertę.
Kilka przydatnych dla laika porad znajdzie się w tekście http://www.klikmapa.pl/elektryczne-wlac ... iatel.html.
Zainteresowanych automatyzacją urządzeń elektrycznych w swoim domu zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszej firmy http://www.turboegg.com/
Znajdziecie Państwo inteligentne gniazdka elektryczne sterowane za pomocą telefonu oraz chip to samodzielnego montażu w wybranych urządzeniach elektrycznych- także we włącznikach i lampach ściennych
Znajdziecie Państwo inteligentne gniazdka elektryczne sterowane za pomocą telefonu oraz chip to samodzielnego montażu w wybranych urządzeniach elektrycznych- także we włącznikach i lampach ściennych
Tworzymy środowisko dla własnych i wymyślanych przez naszą społeczność produktów, które odmieni sposób w jaki żyjesz, uczysz się i pracujesz. Ograniczeniem będzie tylko wyobraźnia.
Co do automatyzacji to ja z kolei polecam Presto Ospela. Kapitalny system sterujący. Mogę sobie ze smartfona zarządzać praktycznie całą energią w domu. Pełna profeska ! 
Widzieliście wizualizer i konfigurator od ospela? Superdwa programy pomagające dobrać osprzęt do naszych pomieszczeń. Podoba mi się kierunek w jakim zmierza Ospel. Najpierw filmiki z montażem teraz to. Oby tak dalej 
nie, nie widziałam. I one pomagają dobrac odpowiedni osprzęt Ospela? wizualizują jak to będzie wyglądać? kurcze fajny pomysł żeby wybrać nawet taki niewielki detal do domu, a jednak jak istotny!