pomyśly aranżacji do pokoju
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Atlantic Polska
- Zainteresowany

- Kontakt:
Re: pomyśly aranżacji do pokoju
Chyba każdy się zgodzi, że obecnie masz mało zróżnicowaną paletę barw w salonie. Jeśli zrobisz kapitalny remont, to proponuję ciemną podłogę, jasne ściany do tego jakąś sofę w odważnym kolorze. Uzupełnij to dodatkami i bibelotami.
Do aranżacji tego wnętrza polecam kontakt z ekipą www.remontystolica.pl
-
GlazuraStrzelin
- Zaawansowany

W zasadzie masz kilak koncepcji jeżeli chodzi o aranżację salonu,ale także polecam ciemną podłogę plus jaśniejsze meble i komplet wypoczynkowy wraz z narożnikiem,wtedy całość nabierze odpowiednich barw i kontrastu.
Witam
polecamy produkty z naszej strony www.apama.pl
polecamy produkty z naszej strony www.apama.pl
Ostatnio zmieniony 01 lut 2017, 10:08 przez APAMA, łącznie zmieniany 1 raz.
-
promyk-meble
- Początkujący

- Kontakt:
W internecie można znaleźć wiele ciekawych aranżacji pokoju. Ciekawe meble oraz odpowiednie elementy dekoracyjne pozwolą na stworzenie interesującej przestrzeni.
Oto kilka propozycji:

Oto kilka propozycji:

Ja ostatnio gościłem u kuzyna spod Wawy aż mnie zatkało, gdy zobaczyłem jego sufit... Podwieszany, z przedstronnym, ozdobym wzorem, naprawde robił wrażenie. Stwierdziliśmy z żona, ze tez musimy sobie taki sprawić, bo firma która im to robiła naprawde nie bierze wiele w stosunku do jakości usług. Popatrzcie sobie na galerie. http://sufitywarszawa.pl/
Jezeli ma być charakterystycznie to polecam kamień dekoracyjny Luna na ścianę. Świetna aranżacja pokoju z tego wyjdzie
.
Tak w zasadzie to równie dobrze może być to cegła ozdobna,która znakomicie się sprawdzi jako aranżacja na ścianach,na pewno jest bardzo oryginalna i stylowa. Do tego warto pomyśleć także o całym zestawie,komplecie wypoczynkowym,a tak się składa że ich szeroki wybór znajdziecie u nas:)
-
Ekspert Sztukaterii WMB
- Aktywny

a co powiecie na sztukaterię ? Różnorodne kształty pasują do każdego stylu wnętrza
Panele dekoracyjne 3D, listwy ścienne, przypodłogowe czy sufitowe, różnego rodzaju dekory, fasety oświetleniowe połączone z taśmami LED i wiele innych sprawią, że wnętrze będzie niebanalne i oryginalne. Poniżej parę przykładów. A jak wam się podobają ?
Zapraszam do nas na stronę 

Trochę tak pałacowo. Musi być większa przestrzeń, w małych blokowych mieszkaniach wydaje mi się, że jest to zbędny element.
Na pewno. U siebie tego nie widzę.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Mi się bardzo podoba oświetlenie led, kamienie na ścianie, ekologiczne kominki i podświetlane obrazy.
jakbym miał rezydencję, to może... ale mieszkanie w bloku zobowiązuje do dbania o każdą przestrzeń i nie zapychania jej gratami