Gzymsy - projekt i wykonanie
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Gzymsy - projekt i wykonanie
Gzyms to profilowany, poziomy występ, który wystaje poza lico ściany zewnętrznej. Ten element dekoracyjny niegdyś... Gzymsy - projekt i wykonanie >>
Redakcja
Re: Gzymsy - projekt i wykonanie
Na przyklejeniu gotowego elementu do ściany... 
WallDecor
-------------------------------------------------------------------------------------
Salon dekoracji wnętrz - tynki, farby dekoracyjne, tapety, sztukateria, panele gipsowe 3d
-------------------------------------------------------------------------------------
Salon dekoracji wnętrz - tynki, farby dekoracyjne, tapety, sztukateria, panele gipsowe 3d
Gzymsy
Ja do swojego domku gzymsy kupowałem ze strony http://www.formdeco.com.pl . Naprawdę dokladnie wykonują wszystkie elementy no i ceny maja atrakcyjne w porównaniu do innych producentów. Ja szczerze polecam Form Deco.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dokładnie, montaż gotowej sztukaterii styropianowej jest prosty, wystarczy:
-wystarczy przykleić listwę klejem do sztukaterii w wybrane miejsce
-zaszpachlować i wymalować APF
ja korzystałem z usług firmy DECOSTYR , dołączyli dokładna instrukcję montażu i bez żadnych problemów udzielali telefonicznego wsparcia gdy potrzebowałem się poradzić-pełen profesjonalizm i świetna jakość za śmiesznie niską cene
szczerze polecam

-wystarczy przykleić listwę klejem do sztukaterii w wybrane miejsce
-zaszpachlować i wymalować APF
ja korzystałem z usług firmy DECOSTYR , dołączyli dokładna instrukcję montażu i bez żadnych problemów udzielali telefonicznego wsparcia gdy potrzebowałem się poradzić-pełen profesjonalizm i świetna jakość za śmiesznie niską cene
szczerze polecam

Człowiek uczy się całe życie...
ja mogę polecić sztukateria24.pl
są producentami. robią ozdobne panele 3d, gzymsy, palisady o bardzo dobrej jakości.
są producentami. robią ozdobne panele 3d, gzymsy, palisady o bardzo dobrej jakości.
Miałem mocno podniszczony dom, który przeznaczyłem do sprzedaży. Ponad piętnaście lat wynajmowałem pokoje. Stan nieruchomości był kiepski, a potrzebowałem szybkiego wzrostu wartości majątku. Postanowiłem zainwestować w sztukaterię elewacyjną i w listwy ozdobne do wnętrz. Współpracę nawiązałem bezpośrednio z producentem (profilefasadowe.pl). Otrzymałem zestawy spersonalizowanej sztukaterii, taniej w montażu. Ostatecznie otrzymałem nie tylko zwrot inwestycji w sztukaterię przy sprzedaży, ale jeszcze kilkadziesiąt tysięcy byłem do przodu
Polecam zatem powyższe rozwiązanie każdemu właścicielowi nieruchomości.