Wymiary krokwi

Dachówka ceramiczna, dachówka cementowa a może blachodachówka? Jeżeli stoisz obecnie przed takim wyborem to koniecznie musisz poradzić się innych którzy mają już te doświadczenia za sobą. Zapytaj się, które pokrycie dachowe jest najlepsze.

Moderator: Redakcja e-dach.pl

Kisiel

Wymiary krokwi

Post autor: Kisiel »

Szanowni Forumowicze mam krótkie pytanie?. Jaka powinna być grubość krokwi i co ile kładzine na dachu dwuspadowym pod dachówkę ceramiczną. Słyszałem różne opinie.
Z góry dzięki.

najmądrzejszy

Re: Wymiary krokwi

Post autor: najmądrzejszy »

Kisiel pisze:Szanowni Forumowicze mam krótkie pytanie?. Jaka powinna być grubość krokwi i co ile kładzine na dachu dwuspadowym pod dachówkę ceramiczną. Słyszałem różne opinie.
Z góry dzięki.
A to Ty nie masz projektu dachu? Kierownika budowy? Gdzie Ty chłopie zbierasz opinie?? Na stadionie dziesięciolecia?? Tam to sobie możesz u Chinoli kupić hot doga ze ściuuuura!!

Gość

Post autor: Gość »

najmądrzejszy pisze:
Kisiel pisze:Szanowni Forumowicze mam krótkie pytanie?. Jaka powinna być grubość krokwi i co ile kładzine na dachu dwuspadowym pod dachówkę ceramiczną. Słyszałem różne opinie.
Z góry dzięki.
A to Ty nie masz projektu dachu? Kierownika budowy? Gdzie Ty chłopie zbierasz opinie?? Na stadionie dziesięciolecia?? Tam to sobie możesz u Chinoli kupić hot doga ze ściuuuura!!
Ty baranie w jakim ty kraju żyjesz. Wiesz co to jest samowola. Ty madry to może jesteś ale u tesciowej na zagrodzie.

najmądrzejszy

Post autor: najmądrzejszy »

Anonymous pisze:
najmądrzejszy pisze:
Z góry dzięki.
Ty baranie w jakim ty kraju żyjesz. Wiesz co to jest samowola. Ty madry to może jesteś ale u tesciowej na zagrodzie.
Nie podciągaj mnie pod swoje kryteria... to że tobie teściowa daje w korytku na zagrodzie to nie znaczy... że inni tez mają teściowe... Tymczasem smacznego ci życzę w tym twoim korytkowym zyciu... A samowola to jest wtedy jak się walniesz w łeb z własnej woli...

Gość

Post autor: Gość »

najmądrzejszy pisze:
Anonymous pisze:
najmądrzejszy pisze: A to Ty nie masz projektu dachu? Kierownika budowy? Gdzie Ty chłopie zbierasz opinie?? Na stadionie dziesięciolecia?? Tam to sobie możesz u Chinoli kupić hot doga ze ściuuuura!!
Nie podciągaj mnie pod swoje kryteria... to że tobie teściowa daje w korytku na zagrodzie to nie znaczy... że inni tez mają teściowe... Tymczasem smacznego ci życzę w tym twoim korytkowym zyciu... A samowola to jest wtedy jak się walniesz w łeb z własnej woli...
Nie dziwne borsuku wszystkowiedzacy ,że nie masz tesciowej bo pewnie twoje miejsce było w pierwszym szeregu parady gejów. Samowola to jak zwalisz sobie.... tylko sobie łba nie urwij bo będziesz odpowiadał za znecanie się nad zwierzetami a LOP ci nie podaruje.
Pa kiciu zwanym wazelinką

ODPOWIEDZ

Wróć do „Pokrycia dachowe”