Płytki ceramiczne jak drewno
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Płytki ceramiczne jak drewno czy kamień stały się ostatnio bardzo modne. Co więcej, z kuchni i łazienek wychodzą... Płytki ceramiczne jak drewno >>
Redakcja
- Lila Julia
- Początkujący

fantastyczne!
Re: Płytki ceramiczne jak drewno
Wizualnie robią naprawdę wrażenie, ale jednak nic nie zastąpi dotyku prawdziwego drewna. Za to do łazienki może być to super rozwiązanie.
-
Horizonpolska
- Początkujący

Zgadzam sie,pod względem wizualnym są bardzo fajne,ale to bedzie tylko poniekąd imitacja prawdziwego drewna i nigdy go nie zastąpi.
piekne te płytki polecam takie produkty do obejzenia na www.dekordia.pl
sa tam tez aranzacje ktore pomogą wybrac dana plytkę i dopasowac ja do kazdego pomieszczenia
sa tam tez aranzacje ktore pomogą wybrac dana plytkę i dopasowac ja do kazdego pomieszczenia
W całym mieszkaniu mnie nie przekonują, wyglądałyby moim zdaniem trochę kiczowato. Kiedyś w ogóle mi się nie podobały, ale zrobiliśmy drewno w calym mieszkaniu i chciałam, żeby mi łazienka pasowała i wtedy znaleźliśmy takie nieco subtelniejsze (producent unikom starker, model nie pamiętam jak się nazywał, ale kupowaliśmy w hurtowni http://www.heban.net/) i rzeczywiście fajnie zagrały i mieszkanie wygląda harmonijnie
Wszystko zalezy od ogolnego wystroju wnętrza