Czas na wakcje? Zimą?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Czas na wakcje? Zimą?
Co powiecie o wakacjach zimą? Chociażby ja w zeszłym roku spędzałem czas wolny w Ośrodek wypoczynkowy Żnin i jak na wakacje zimą, to były bardzo udane:)
Re: Czas na wakcje? Zimą?
Fajne:p Ale zimą ja bym osobiście się wybrała do Hotel Żnin bo siedzieć w jakiś drewnianym domku zimą, no way..
Dla mnie najlepszą miejscówką w Żninie jest Restauracja Żnin
Zima to góry, wyłącznie:)
- PacinoFan1
- Początkujący

Zima to najfajniejsza pora roku 
Its alright all of us all living saying oh well theres enough of us so we wont have anymore, dont let anybody else live. I dont believe in that.
Ja uwielbiam narty, więc chętnie biorę urlopy w zimie. Jednak już się nauczyłem, że w Polsce z pogodą różnie bywa i nie zawsze śnieg będzie wtedy, kiedy bym chciał. Na całe szczęście znalazłem świetne miejsce, gdzie można sobie pojeździć na nartach i to bez potrzeby wydawania majątku, jak w Alpach.
Mówię oczywiście o Gudauri, ośrodku w Gruzji, w Górach Kaukazu. Jakby ktoś chciał więcej poczytać, to odsyłam do strony http://www.qtravel.pl/inspiracje/narty- ... uzja-id211
Kilkoro moich znajomych też już tam było za moją namową i im również się podobało, czyli nie jest to tylko moje własne zdanie.

Mówię oczywiście o Gudauri, ośrodku w Gruzji, w Górach Kaukazu. Jakby ktoś chciał więcej poczytać, to odsyłam do strony http://www.qtravel.pl/inspiracje/narty- ... uzja-id211
Kilkoro moich znajomych też już tam było za moją namową i im również się podobało, czyli nie jest to tylko moje własne zdanie.

Teraz jak tyle się dzieje na Wschodzie,ten kierunek mnie nie kusi. Alpy to tak 
Zima też jest świetnym okresem na wakacje 
- A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. - Co wtedy?
- Nic wielkiego. - zapewnił go Puchatek. - Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika.
- Nic wielkiego. - zapewnił go Puchatek. - Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika.
Jak masz sprawdzone miejsce na wypoczynek to czemu nie. Szczególnie, że w wielu miejscu poza sezonem jest tak tanio, że nawet nie odczujesz w portfelu. W Jarosławcu jest taki hotel, gdzie oferują zarówno SPA jak i SKI, więc możesz ich odwiedzać przez cały rok i zawsze się coś dzieje. Zresztą masz tu stronę to zobacz http://www.albatros-jaroslawiec.pl co Cię zainteresuje.
Ja nie potrafię wakacjować zimą, jestem strasznie ospała w tym czasie, jak wakacje to szaleństwo, a jak szaleństwo to lato 
Osobiście zawsze wolę terminy pozasezonowe. Niekoniecznie zimowe, bo i wczesną wiosną i jesienią można znaleźć wiele ciekawych i tanich miejsc. Bardzo lubię dolinę kłodzką, bo z zachodniej polski to jest blisko z dojazdem
Choć nie ukrywam, że z chęcią pojechałbym w Bieszczady. Tylko ta odległość do pokonania.
Wybierając się na wakacje zimą warto pomyśleć o profesjonalnym transporcie. Polecam zajrzeć tutaj: wypożyczalnia busów 9 osobowych katowice
Sama korzystałam z ich usług kiedy wybierałam się z znajomymi na wakacje i jestem bardzo zadowolona. Firma naprawdę stawia na bezpieczeństwo.
Sama korzystałam z ich usług kiedy wybierałam się z znajomymi na wakacje i jestem bardzo zadowolona. Firma naprawdę stawia na bezpieczeństwo.
-
ogrodnik57
- Początkujący

Góry zimą wspaniała sprawa. Całe w śniegu, nauka jazdy na nartach, jazda na sankach. O tej porze roku jest pięknie w Limanowej. Po zabawie na śniegu można rozgrzać w restauracji Mekong. Niestety w tym roku nie będę mógł skorzystać z tych atrakcji.
Pewnie, że fajnie jest gdzieś wyjechać w zimę. Przynajmniej można się trochę odprężyć i naładować energią w te dni bez słońca. Chociaż ja jednak wybrałabym raczej jakieś ciepłe kraje niż wypad na narty. Jednak podczas zimy po prostu brakuje mi słońca.
Też zdecydowanie wolę ciepłe kraju w trakcie, gdy w Polsce jest zimno, pada deszcz i śnieg, to niesamowite wrażenie nagle znaleźć się w kraju, gdzie wciąż świeci słońce i panują upały. Np. Sri Lanka czy Polinezja Francuska cudowne miejsca.