Łóżko wodne
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
rakustefan
- Początkujący

Re: Łóżko wodne
A jak ze zdrowotnością kręgosłupa po spaniu na takim łóżku?
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Z tego co słyszałem to nie za dobrze, kręgosłup nie ma komfortowej pozycji.
Też zastanaiwam się nad kupnem łóżka wodnego. PO przeczytaniu waszych opinii - mam wątpliwości. Czy wie ktoś gdzie mogę znaleźć sprawdzony salon do "przetestowania" owych łóżek w Łodzi?
Teściowej nawet nie dałbym na takim łożu spać
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Romek myśle że jak wpiszesz w gogle "wodne łóżko łódź" znajdziesz odpowiedź.
Łóżko wodne nadaje się bardziej dla nastolatka. Rzeczywiście dorosły człowiek po pewnym czasie odczuje dyskomfort.
Coś w tym jest,łóżko wodne to fajny bajer la na krótką metę i zdecydowanie bardziej polecam wybrać porządne,tapicerowane z wygodnym materacem tak aby ta jakość utrzymała się przez lata.
Zgadza się,łóżko wodne to nowe i fajne doświadczenie,ale góra na jedną noc i potem się nudzi,zdecydowanie lepszym rozwiązaniem jest tradycyjny,dobry i solidny materac Oxam,znajdziecie je u nas w niższej cenie,warto zerknąć.
Selsey.pl
-
Ptasznik21
- Początkujący

Łóżka wodne to moim zdaniem nie wypał.
Czyli mamy kolejną negatywną opinie,która potwierdza iż łózko wodne jest raczej bajerem niż faktycznie czymś na co można uznać za miejsce do wypoczynku w naszej sypialni. Warto zainwestować w dobre,tapicerowane łóżko z wygodnym materacem.
Selsey.pl
- butelkowiec56
- Początkujący

dziwnie by mi sie spało na łóżku które by się poruszało razem ze mną. jeszcze w jakąś chorobę morską można popaść 
- justyna19930
- Zainteresowany

A ja chciałabym je wypróbować 
Też mi się wydaje, że to fajna zabawa na parę dni, potem jednak powrócić do czegoś "nieruchomego" 
Ja tez nie wiem czy to dobry pomysl. Osobiście wolę twardsze materace, więc łóżko wodne to tak zeby poleżeć, ale nie spac 
- konstant877
- Początkujący

- Kontakt:
Ja osobiście nigdy bym nie kupił sobie łóżka wodnego, z tej racji, że jest ono bardzo miękkie, a ja uwielbiam spać na twardym podłożu, poza tym twarde jest dobre dla naszego kręgosłupa, korzonki itd.