Kawalerka na Pradze 18m2
Kawalerka na Pradze 18m2
Niewielkie wnętrze salonu z kuchnią 18metrowej kawalerki.
Ścianka z podestem ukrywającym wysuwane łóżko oraz schowki.
Jasna kuchnia, kolorowe akcenty. Kawalerka na Pradze 18m2
Ścianka z podestem ukrywającym wysuwane łóżko oraz schowki.
Jasna kuchnia, kolorowe akcenty. Kawalerka na Pradze 18m2
Redakcja
- meblonista
- 3 - ostatnie ostrzeżenie !!!
Wg mnie bardzo ciekawa aranżacja, wykorzystująca białe okna. Przyjemnie i dość jasno.
Mam nadzieję, że w narożniku, gdzie umieszczone są szafki, dodano szafkę narożną, a nad kuchenką można włączyć punktowe światło podczas gotowania
Jeżeli nie, to niestety ogromny minus.
Jedynie podłoga nie jest w moim guście. Poza tym całość prezentuje się na prawdę ładnie.
Zapraszam do zapoznania się z bogatą ofertą mebli, dostępnych na stronie www.meblonista.pl
Mam nadzieję, że w narożniku, gdzie umieszczone są szafki, dodano szafkę narożną, a nad kuchenką można włączyć punktowe światło podczas gotowania
Jedynie podłoga nie jest w moim guście. Poza tym całość prezentuje się na prawdę ładnie.
Zapraszam do zapoznania się z bogatą ofertą mebli, dostępnych na stronie www.meblonista.pl
meblonista.pl - Wiem czego chcę
-
mlodaprojektantka
- Początkujący

Re: Kawalerka na Pradze 18m2
Ile sobie za nie cenisz?
-
mlodaprojektantka
- Początkujący

Ile sobie za nie cenisz?
-
paulinaturynska
- Początkujący

Bardzo fajna aranżacja małego wnętrza, szkoda, że nie ma zdjęć pozostałych pomieszczeń, bo chętnie zobaczyłabym łazienkę i przedpokój jeżeli taki jest. Fajne, kolorowe wnętrze, jednocześnie przemyślane i niezagracone. 
Kawalerka zrobiona na styl skandynawski , jeszcze czegoś mi brakuje po lewej stronie na regałach...ale ogólnie to ładnie ..W moim ulubionym sklepie znajdziecie ciekawe rzeczy które nadają nutę Skandynawii www.impresje24.pl
nie chciałbym mieszkac w mieszkaniu które ma 18 metrów . już bym wolał jakieś mieszkanie większe ale gorzej wykonczone i w starszym budownictwie.