Pokój licealisty fototapety
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Farby Kabe
- Zaawansowany

- Kontakt:
Re: Pokój licealisty fototapety
Fototapety to bardzo fajny pomysł, zwłaszcza, że obecnie na rynku znajduje się mnóstwo ciekawych i oryginalnych wzorów, wśród których każdy na pewno znajdzie coś dla siebie. Należy jednak pamiętać, żeby ściana z fototapetą nie stała w kontraście do pozostałych, gdyż wtedy cała praca oraz pieniądze pójdą na marne i zamiast cieszyć się pięknym efektem, będziecie czuć rozczarowanie. Warto więc pozostałe ściany pomalować odpowiednim kolorem, który współgrałby i uzupełniał wybrany wzór fototapety.
Fototapety to super sprawa. O ile dobrze wybierzemy motyw. U znajomej widziałam coś takiego: http://www.bajeczneobrazy.pl/pl/photo/236,rf_2863581
wygląda super
wygląda super
bardzo dużo wzorów i motywów znajdziesz tutaj http://www.fotoboard.com.pl/fototapety piękne są szczególnie pejzaże. nie mam niestety miejsca w domu na całej ścianie, ale są także obrazy albo naklejki. Poszperaj coś znajdziesz.
-
jacksparrow1
- Zainteresowany

Ja bym zamiast fotototapety zrobił tam jakieś obrazy czy zdjęcia.
Dżizas, ale fototapety są już w ogóle nie modne! Licealiście możemy już powiesić na ścianie designerski panel szklany, czy pomalować coś samemu na ścianie farbą! Nawet same napisy, czarny tekst, np. jakiś dobry cytat będzie super wyglądał.
Właśnie, że nie. Odpowiednio dobrana fototapeta może fantastycznie wyglądać. Jeśli jej kolorystyka zgrywa się z kolorem ścian (np. zielone ściany + na jednej fototapeta np. z lasem bambusowym) lub mebli (meble czarne, fototapeta z jakimś motywem np miasta o zmierzchu) to wygląda to świetnie 
może lepiej po prostu jakąś ciekawą tapetę położyć na ścianę, widziałam na stronie fluggera całkiem niezłe wzory 
Pierwsze o czym pomyslałem to fototapeta z panoramą Nowego Yorku
Myśle, że w p[olączeniu z szarościa wygladała by fajnie i odpowiadałaby Twojemu nastolatkowi 
Miasto albo samochody, to będzie dobry wybór.
Zgadzam się, że miasto to dobry wybór, ja bym jeszcze radził w odcieniach szarości, ekstra efekt!
-
puffmonster
- Początkujący

Witam!
Jeśli szukacie pomysłu na wystrój wnętrz zajrzyjcie na puffmonster.
Jest wiele ciekawych propozycji i rzeczy, które na pewno Wam się spodobają!
Polecam zaznajomić się, warto urozmaicić i udekorować swoje mieszkanie czymś wyjątkowym
Jeśli szukacie pomysłu na wystrój wnętrz zajrzyjcie na puffmonster.
Jest wiele ciekawych propozycji i rzeczy, które na pewno Wam się spodobają!
Polecam zaznajomić się, warto urozmaicić i udekorować swoje mieszkanie czymś wyjątkowym
A ja bym nie kładł fototapety. Bo co zrobić jak się znudzi? Zdjąć? Mija się to z celem:)
Poszperaj w dodatkach tutaj http://enyoart.pl/dodatki/ , fototapeta to była modna w latach 80 tych i 90 tych w bogatych domach.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Fofotapety są teraz bardzo modne. Jeśli będzie ciekawa to czemu ma się znudzić?