Sterowanie żaluzjami ? funkcjonalne włączniki

Informacje na temat instalacji grzewczych, ogrzewania domu, kotłów CO. Dowiedz się jak ogrzać mieszkanie i jakie wybrać instalacje grzewcze aby rachunki nas nie zaskoczyły.

Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Sterowanie żaluzjami ? funkcjonalne włączniki

Post autor: Redakcja »

Całkowita jasność, delikatny półmrok lub pełne ciemności ? w zależności od pory dnia, aktualnie wykonywanej czynności... Sterowanie żaluzjami ? funkcjonalne włączniki >>
Redakcja

Małgorzata Krzysiak
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Małgorzata Krzysiak »

muszę przyznać, ze jest to bardzo wygodne rozwiązanie, wydaje mi się, ze rano trudno byłoby mi wstać :) bardzo cenie sobię solidne wykonanie i dobry produnkt, w swoim salonie mam podobny odcień podłogi,a le mam drewno z baltic wood. Drewno nadaje wnętrzu bardzo ciepłego klimatu.
Małgorzata Krzysiak

WincentyBorowski
Aktywny
Aktywny

Re: Sterowanie żaluzjami ? funkcjonalne włączniki

Post autor: WincentyBorowski »

No tak, nie ulega wątpliwości, że takie rozwiązanie bardzo ułatwia, a raczej uwygadnia życie :) Jest to kolejny krok do inteligentnego domu według mnie.
Pozdrawiam

rikolvik
Początkujący
Początkujący

Sterowanie żaluzjami – funkcjonalne włączniki

Post autor: rikolvik »

Pogoń za wygodą, z czasem przygwoździ nas do foteli i kanap, pilot w ręce od TV, pilot do sterowania elektrycznym kominkiem czy klimatyzacją. Jestem za a nawet chwiałbym pójść dalej w tym kierunku i sterować wszystkim z mojego smartfona , bez względu na to gdzie się będę znajdował. Kolejna aplikacja i gotowe, steruje żaluzjami, klimatyzacją czy ogrzewaniem. Dziś większość deweloperów, proponuje w swojej ofercie systemy domów inteligentnych, w różnych pakietach, dając podstawowy już w cenie nieruchomości. http://grzejemy.pl/pl/c/Inteligentny-dom-DOMOTYKA/240, nam pozostaje tylko wybrać wszystkie opcje i bawić się później własnym smartfonem lub tabletem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Instalacje grzewcze i ogrzewanie domu”