A co na okna? Rolety?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: A co na okna? Rolety?
Ja kiedyś nie znosiłam rolet i byłam wielką fanką okien. Teraz z kolei mi się odmieniło i uwielbiam rolety he he
Właśnie jestem w trakcie wyrzucania firan i kupowania rolet:) Zdecydowałam się na rolety dzień noc z http://www.rolsun.pl/rolety-materialowe/wewnetrzne/dzien-noc.html by mężu mógł spać spokojnie po nockach.
-
KamilaMeble
- Zaawansowany

- Kontakt:
Podobnie jak żaluzje które może i są nieco droższe niz rolety,ale w zamian za to solidne i można wybrać ładny,ciekawy kolor. Co o tym sądzisz?
Nie polecam żaluzji jak dla mnie mniej praktyczniejsze niż rolety i przede wszystkim mnie trwalsze. Co do firmy która się tym zajmuje to ja zamawiałem od http://www.csbokna.pl/oferta/rolety-zewnetrzne/ i wszystko świetnie wykonane 
-
jacksparrow1
- Zainteresowany

Rolety to super wybór 
-
koaladrewno
- Zainteresowany

wydaje mi się, że ze wszystkich żaluzji i innych wynalazków tylko rolety właśnie okazały się pomysłem trafionym i ekonomicznym. u mnie w domu wprawdzie królują bambusowe przepuszczające światło ale jednak rolety
Najprostszym rozwiązaniem i uważam ze też wygodnym będą rolety
. Ja w tamtym roku zakładałem rolety i jestem bardzo zadowolony.
-
jareckijaro
- Zainteresowany

My przez jakiś czas strasznie chcieliśmy mieć takie ciężkie płócienne rolety z magnesami z ikea, ale mamy niezbyt typowe okna więc musieliśmy odpuścic.
Pytam, analizuję, uczę się - po to tu jestem.
Rolety na poddaszu - nie każde się sprawdzą (ach, te skosy). To musi być coś specjalnego na takie okazje. Jak w ofercie fixokna.pl/oferta/wewnetrzne-systemy-oslonowe/. Warto zobaczyć. 
Ostatnio zmieniony 26 sie 2019, 9:45 przez Anna87, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam Anka
To nic, że skosy, ale zawsze można solidną roletę na zamówienie zrobić. Co jak co, ale chyba tak jest najwygodniej
Z tego co wiem, Velux miał ciekawe rolety do okien połaciowych - kosztowały sporo, ale wyglądały solidnie.
-
Doradca VELUX
- Aktywny

- Kontakt:
Witam,
Potwierdzam, że wciąż w ofercie mamy ciekawe rolety i markizy do okien dachowych.
Zapraszam do naszego sklepu www.veluxshop.pl
Polecam naszą nowość - rolety rzymskie

Co do ceny to można znaleźć rolety przyciemniające już od 166 zł i markizy od 213 zł.
Podaje ceny cennikowe detaliczne i pewnie na aukcjach i w sklepach internetowych można znaleźć nasze produkty jeszcze taniej.
Pozdrawiam,
Kasia
Doradca VELUX
Potwierdzam, że wciąż w ofercie mamy ciekawe rolety i markizy do okien dachowych.
Zapraszam do naszego sklepu www.veluxshop.pl
Polecam naszą nowość - rolety rzymskie

Co do ceny to można znaleźć rolety przyciemniające już od 166 zł i markizy od 213 zł.
Podaje ceny cennikowe detaliczne i pewnie na aukcjach i w sklepach internetowych można znaleźć nasze produkty jeszcze taniej.
Pozdrawiam,
Kasia
Doradca VELUX
Ja lubię połączenie firanek i rolet 
a co z poddaszami, gdzie są małe okna?
-
Doradca VELUX
- Aktywny

- Kontakt:
Witam ponownie,
Do tego czy można zastosować rolety lub markizy w oknach połaciowych nie ma znaczenia wielkość okna.Nawet do tych najmniejszych, jakie ma VELUX w ofercie są dostępne wszystkie przesłony.
A to jaki rodzaj wybrać to już zależy od funkcji jaką ma roleta czy markiza spełniać w danym pomieszczeniu. Ładnie będą się prezentowały np. rolety plisowane, które można obsługiwać za pomocą dolnej lub górnej prowadnicy i zatrzymywać w dowolnym miejscu na oknie

Pozdrawiam,
Kasia
Doradca VELUX
Do tego czy można zastosować rolety lub markizy w oknach połaciowych nie ma znaczenia wielkość okna.Nawet do tych najmniejszych, jakie ma VELUX w ofercie są dostępne wszystkie przesłony.
A to jaki rodzaj wybrać to już zależy od funkcji jaką ma roleta czy markiza spełniać w danym pomieszczeniu. Ładnie będą się prezentowały np. rolety plisowane, które można obsługiwać za pomocą dolnej lub górnej prowadnicy i zatrzymywać w dowolnym miejscu na oknie

Pozdrawiam,
Kasia
Doradca VELUX