Witam
Bede montowal sufity podwieszane.Czy zastosowac profile Rigips czy Metpol ?
Pozdrawiam
Sufit podwieszany
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
aseba
- Zaawansowany

Re: Sufit podwieszany
Rigips mi znany i polecam. ULTRASTELL,kratownica,oczywiście wszystko systemowo bo jak weźmiesz do ręki np łlacznik krzyżowy RIGIPSA i jakiś syf to zobaczycz różnicę. 
Witam
Wiem ze Rigips jest chwalony , ale droższy od Metpolu , ktory planuje zastosowac.
Poczekam wiec na opinię.
Pozdr
Wiem ze Rigips jest chwalony , ale droższy od Metpolu , ktory planuje zastosowac.
Poczekam wiec na opinię.
Pozdr
Remontując dom rodziców w zeszłym roku, wykonawca radził nie łasić się na parę złotych tylko zakupić sprawdzonego Rigipsa . Poszliśmy za jego radą i nie mam powodów do narzekań. Możlwie, że jednak nie ma większych różnic między tymi producentami. A budowlaniec zwyczajnie polecił ten produkt który mógł zakupić w zaprzyjaźnionym składzie dostając upust przy takim zakupie. Ale to tylko moja teoria, która może nie mieć nic wspólnego z rzeczywistością. Mimo wszystko wybrałbym sprawdzony produkt marka to marka.
Projektowanie i aranżacja wnętrz - Warszawa.
Podwieszany? No błagam... Wygląda bez porównania gorzej niż napinany, a do tego montaż trwa wiekami. Napinany montuje się sprawnie i szybko, efekt jest trwalszy o wiele lat, lepiej zakrywa wszystko czego nie chcielibyśmy pokazać na zwykłym suficie no i naprawde cieszy oko. Spójrz choćby na te galerie http://sufitywarszawa.pl/