Udrażnianie kanalizacji sprężyną mechaniczną,co warto kupić.
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
hydrauliks
- Początkujący

- Kontakt:
Re: Udrażnianie kanalizacji sprężyną mechaniczną,co warto ku
bardzo trafna uwaga, Pan bolasek jako jedyny wskazał główną przyczynę zatykania się rur, kostki bardzo czopują rury, nie jest tak łatwo udrożnić
Hydraulik Lublin zawsze fachowo
.
Pisanie o środkach myjący które zapychają rury to największa bzdura !!!!.
Jolu proponuję odkręcić 20 syfonów zlewozmywakowych z podłączeniem zmywarki i samej sobie wyrobić zdanie. Uwaga strasznie śmierdzi.
Ja osobiście do udrażniania kanalizacji używam rems cobra 22 jeszcze nie było zatoru z którym by sobie nie poradził http://udraznianie-kanalizacji.pl/
-
kamila9808
- Zainteresowany

W tej kwestii warto skontaktować się z nimihttp://inwap.pl/produkty.html To solidna firma, która zna się na rzeczy.
Re: Udrażnianie kanalizacji sprężyną mechaniczną,co warto kupić.
Odświeżę trochę temat.
Co sądzicie o maszynach typu "ruroboy"? Waszym zdaniem nadają się do udrażniania w domach itp? Może macie do polecenia jakąś inną maszynę?
Co sądzicie o maszynach typu "ruroboy"? Waszym zdaniem nadają się do udrażniania w domach itp? Może macie do polecenia jakąś inną maszynę?
Początek tematu opisuje te narzędzie.
Firma Ogólnobudowlana K-BOLBUD Bolesław Wujczyk
Żory - śląskie
Żory - śląskie
Jeżeli można to znowu odświeżę temat.
Temat przeczytałem. Co polecacie z elektro sprężyn? W temacie pojawił się Mini Cobra oraz Cobra 22. Maszyny trochę innego kalibru, chodzi o elektro sprężynę do domków, sprężyna aby miała min. 7m.
Temat przeczytałem. Co polecacie z elektro sprężyn? W temacie pojawił się Mini Cobra oraz Cobra 22. Maszyny trochę innego kalibru, chodzi o elektro sprężynę do domków, sprężyna aby miała min. 7m.
żadnych sprężyn ciśnieniowe udrażniacze
Żory - śląskie
Żory - śląskie
Ridgid tutaj spełni wszystkie wymagania.
Ponawiam pytanie, czy macie jakieś opinie o Rems Mini Cobra?
http://www.rems.de/czyszczenie-rur-i-ka ... bra-a.aspx
Do małych średnic nie zawsze da się zastosować ciśnieniowe udrażnianie jak są załamania.
http://www.rems.de/czyszczenie-rur-i-ka ... bra-a.aspx
Do małych średnic nie zawsze da się zastosować ciśnieniowe udrażnianie jak są załamania.
A masz mniejsze niż 32? Ja daję radę w 32 dokładnie tym samym wężem co na aukcji powyżej. Spirale stosowałbym tylko w żeliwnych rurach i starych kanalizacjach.
Żory - śląskie
Żory - śląskie
Mniejsza niż 32 nie, ale próbowałem w domu i powiem szczerze ,że na krótkim odcinku był problemy z wyjęciem. Ostatnio miałem długość ok 10 m, rura 32 w tym kolanka 45 i 90 stopni. Nie chciałem wkładać węża od karchera bo obawiałem się ,że zaklinuje się. Temu wolę tą mini cobrą.
-
wiktoria.c
- Początkujący

Zapraszam do skorzystania z usług hydraulicznych we Wrocławiu firmy JOT-KA, gdzie o każdej porze dnia i nocy można uzyskać pomoc! Grupa fachowców świadczy usługi związane między innymi z czyszczeniem kanalizacji, które pozornie wydaje się nieskomplikowane. Natomiast nie trzeba wiele, aby nie wykonać tej pracy rzetelnie i dokładnie - aczkolwiek tym nie musisz się martwić w przypadku JOT-KI! Poza niskimi cenami, charakteryzują się przede wszystkim wysoką jakością, co zdecydowanie wyróżnia ich spośród konkurencji. Pracują na najlepszej jakości materiałach, a wszystkie czynności są odpowiednio ubezpieczone, abyś mógł czuć się pewnie i bezpiecznie nawet po wykonanej przez nich robocie. Nie czekaj i dzwoń!