Jakąś tandetnie beznadziejną firmę, która sprzedaje/produkuje buble jakością dorównujące najtańszej chińszczyźnie i która aby utrzymać się choć chwilę na rynku płaci gamoniom 5 gr za każdego wklejonego linka do ich strony, aby choć trochę zwiększyć swoją i tak mizerną sprzedaż ????
Rozpoczynam budowę domu, który i tak będzie na sprzedaż więc liczy się tylko cena nie jakość.
Czy może ktoś mi polecić ??
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Gość10463
Re: Czy może ktoś mi polecić ??
ma być tanio szybko i byle jak .... chętnych raczej nie będzie brakować
gorzej ze sprzedażą jak się kto dopatrzy tandety
gorzej ze sprzedażą jak się kto dopatrzy tandety
-
Enerbau Tanie Grzanie
- Superużytkownik

- Kontakt:
Re: Czy może ktoś mi polecić ??
Panie Robercie, z całym szacunkiem, ale taka treść zapytania urąga wiarygodności spamerów. Oni mają tylko i wyłącznie super hiper jakość , począwszy od zadowolonego klienta, a skończywszy na zadowolonej żonie. Nie mniej gratuluję satyry na kwiecistą twórczość królującą na tym forum.RobertKGB pisze:Jakąś tandetnie beznadziejną firmę, która sprzedaje/produkuje buble jakością dorównujące najtańszej chińszczyźnie i która aby utrzymać się choć chwilę na rynku płaci gamoniom 5 gr za każdego wklejonego linka do ich strony, aby choć trochę zwiększyć swoją i tak mizerną sprzedaż ????
Rozpoczynam budowę domu, który i tak będzie na sprzedaż więc liczy się tylko cena nie jakość.
.
ENERBAU - Ogrzewania Na Podczerwień.