Zmywarka do naczyń ?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: zmywarka do naczyń ?
Ja mam zmywarkę Siemensa i nie narzekam
-
marekkowal
- Początkujący

Ja mam tez electroluxa ale taka wersje kompaktkowa (wielkosci mikrofalowki). Sprawuje sie doskonale 
Polecam przeczytać artykuł o tym jak zredukować koszty zmywania w zmywarce. Trzeba właściwie układać naczynia, co pozwala chronić je przed zniszczeniem oraz redukuje koszty zmywania. Podczas układania naczyń trzeba również przestrzegać zaleceń producenta.
najlepsze-zmywarki.pl/porady/prawidlowe-umieszczanie-naczyn-zmywarce-redukuje-koszty-zmywania
U nas też Electrolux.
Pół wsadu to standardowa funkcja, którą posiadają wszystkie zmywarki. Lepiej przy zakupie zwrócić uwagę na klasę energetyczną i inne dodatkowe praktyczne funkcje. Pamiętajmy, że 99% zmywania będzie w funkcji auto. Moja zmywarka ma też sensor badający czystość wody, od tego zależy długość cyklu zmywania i oszczędności. Mam Simensa, jestem b. zadowolona, polecam.
StrefaDom
Dobra zmywarka obecnie to AMICA ZIM629E
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Myślę że co byś nie kupiła, przez pewien czas będziesz zadowolona. Amica jest ok, electrolux też.
Po zapoznaniu się z informacjimi jak wybrać zmywarkę w internecie, łatwiej Ci będzie wybrać odpowiednią zmywarkę do twoich potrzeb .
My też mamy w domu Amicę i nie narzekam. Myje dobrze, nie było żadnych awarii, na razie sprawuje sie nieźle 
Co byście polecili tak do 1500 zł?
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Polecam hio 3t223 wgf e - dobra oraz konkretna zmywarka z której na pewno będziesz zadowolony.
Zmywa solidnie, nie pozostawia zaciekow na naczyniac.
Program można dobrać w zależności od potrzeby. Bo ma zarówno krótkie jak i długie programy, poza tym mozna ustawić samoczysczenie.
Urządzenie ma również program są oczyszczenia.
Aktualnie na stronie pge jest spora zniżka na zmywarkę. Wystarczy wpisać kod
Zmywa solidnie, nie pozostawia zaciekow na naczyniac.
Program można dobrać w zależności od potrzeby. Bo ma zarówno krótkie jak i długie programy, poza tym mozna ustawić samoczysczenie.
Urządzenie ma również program są oczyszczenia.
Aktualnie na stronie pge jest spora zniżka na zmywarkę. Wystarczy wpisać kod
-
migdalekmarta
- Początkujący

[quote="zbigniew72"]Ja mam Siemensa z połową wsadu, czyli bierze mniej wody. Jest bardzo ekonomiczna i energooszcedna. Od chwili montazu mamy caly czas nadpłate za wode, wiec warto. Ja mam 60 cm szerokości do zabudowy.[/quote]
Również mam Siemensa i jestem zadowolona. Bardzo fajna, ekonomiczna zmywarka
Również mam Siemensa i jestem zadowolona. Bardzo fajna, ekonomiczna zmywarka
Dołączam się do pytania..tetate pisze:Co byście polecili tak do 1500 zł?
-
Nephalim123
- Aktywny

Re: Zmywarka do naczyń ?
Szukałem zmywarki przez długi czas, ale w końcu po rozmowach z kilkoma osobami wynajmującymi mieszkania wyszło że najlepiej jest kupić najtańszą bo jak się zepsuje to nie szkoda, A psują się jak wszystkie więc to niepotrzebny wydatek.
Re: Zmywarka do naczyń ?
nie oplaca sie