Drewniany dom letniskowy

Porady jak udekorować każde wnętrze. Jeżeli zastanawiasz się jakie dodatki będą pasowały do Twojego domu, gdzie je kupić i w jakiej cenie, zajrzyj do tego działu.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Drewniany dom letniskowy

Post autor: Redakcja »

Drewniany domek letniskowy położony w urokliwym miejscu to gwarancja idealnego wypoczynku. Aby jego ściany... Drewniany dom letniskowy >>
Redakcja

angela81
Początkujący
Początkujący

Drewniany dom letniskowy

Post autor: angela81 »

A mi marzy się taki domek z sauną: http://www.letniskowo.pl/pl/oferta-domk ... tml#anchor
A już w ogóle super by było mieć tę ruską beczkę i tak zimą kulig zorganizować, a potem wspólną kąpielo-nasiadówkę w balii :D. Świetne są te domki, jak ktoś lubi korzystać z sauny, a nie przepada za towarzystwem ludzi, którzy uczęszczają do saun publicznych, to bez problemu może postawić sobie taki domek saunowy nawet w ogrodzie, na tyłach domu.

Enerbau
Ekspert budowlany
Ekspert budowlany

Re: Drewniany dom letniskowy

Post autor: Enerbau »

Ładne domki, ale przestarzałe systemy grzewcze. Ogrzewania podczerwienią są tańsze w eksploatacji i bezawaryjne.
Można nimi sterować również przez smartfona.

Awatar użytkownika
bachus
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: bachus »

Enerbau pisze:Ładne domki, ale przestarzałe systemy grzewcze. Ogrzewania podczerwienią są tańsze w eksploatacji i bezawaryjne.
Można nimi sterować również przez smartfona.
Kurcze, po wpisie w dziale kolektory słoneczne to jak mam skomentować to co napisał Pan wyżej, nie wiem i chyba tego nie skomentuję.

Komodore
Początkujący
Początkujący

Post autor: Komodore »

Mnie się bardzo podoba ten projekt: http://domy-balik.pl/galeria/domy-do-25m2/ chodzi mi o ten drugi domek w galerii. Świetna sprawa taki domek.

malaka
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: malaka »

Całkiem dobrze wyglądają, sądzę, że powinny być idealne na niewielką działkę.

KrzysztofJa
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: KrzysztofJa »

Jeśli chodzi o drewniane domki letniskowe to ostatnio korzystałem z firmy która na zlecenie inwestora wykonuje od podstaw wszelkiego rodzaju drewniane domki. Według dostępnego katalogu lub własnego pomysłu. Domki są wykonywane metodą szkieletową: www.sielpiadomki.pl. Elewacja - deska obiciowa, ocieplenie z wełny mineralnej a w środku obicie z boazerii (może być dowolne wykończenie). Kantówka wykorzystana do szkieletu 120 mm. pokrycie blachodachówka. Średnia cena (z wykończeniem, hydrauliką itp.) domku 39 m. kwadratowych to ok. 40 tys. zł. Jeśli ktoś chce namiary to zapraszam na pw.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dekoracja wnętrz”