Gdzie kupić kafelki do łazienki?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
tadeuszmaz
- Początkujący

Re: Gdzie kupić kafelki do łazienki?
Jakby ktoś szukał ciekawych mozaik to mogę polecić taką stronę inetrenetową a zarazem sklep stacjonarny w Ostrowcu Świetokrzyskim http://www.twojelazienki.pl/
ja byłem na miejscu i korzystałem z ich usług i powiem tak: profesjonaliści. Bardzo duży wbór gresów czy płytek ale też mozaik, co nie czesto się spotyka!
ja byłem na miejscu i korzystałem z ich usług i powiem tak: profesjonaliści. Bardzo duży wbór gresów czy płytek ale też mozaik, co nie czesto się spotyka!
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Chyba nawet niedawno tam byłem nawet o ile to ten sam sklep. Fajną nawet ok ofertę.
-
symultanik
- Zainteresowany

Ja mozaikę przez neta zamawiałem gdzies na allegro bo cena była znacznie niższa niż w stacjonarnym nołnejmie przy osiedlu. Ale to raczej skutki niedoinformowania, niedawno brałem płytki z Ług i teraz raczej brałbym wszystko z jednego miejsca niż za przesyłkę bulił.
Co się odwlecze, to nie uciecze.
ja kafelki do siebie do mieszkania kupiłem w Castoramie i jestem z nich bardzo zadowolony. są to kafelki z firmy Opoczno, które polecam.
bo Opoczno jest bardzo designerskie, mi też się podobaja. sama sobie do łazienki glossy stripes sprawiłam. mimo, że są strukturalne to przy takiej gładkiej powierzchni nie mam problemu z czyszczeniem. nigdy nie kupuję w sieciowych sklepach ani jedzenia ani niczego innego więc mam inny namiar na Kiermasz Płytek w Ługach 3 ale jeśli chodzi o producenta - płytki pierwsza klasa!
[quote="tadeuszmaz"]Jakby ktoś szukał ciekawych mozaik to mogę polecić taką stronę inetrenetową a zarazem sklep stacjonarny w Ostrowcu Świetokrzyskim http://www.twojelazienki.pl/
[/quote]
no tak, jak sie prowadzi sklep internetowy, to trzeba mieć dużą ofertę. w stacjonarnym można liczyć, ze klient przyjdzie i weźmie co jest, bo mu się nie bedzie chciało nic innego szukać. A w sieci to nie problem, otwierasz nową kartę i koniec. Ale plus taki jest, ze te sklepy internetowe mają często promocje tylko w sieci, ze ich nie ma w salonach to wtedy sie bardzo opłaca.
[/quote]
no tak, jak sie prowadzi sklep internetowy, to trzeba mieć dużą ofertę. w stacjonarnym można liczyć, ze klient przyjdzie i weźmie co jest, bo mu się nie bedzie chciało nic innego szukać. A w sieci to nie problem, otwierasz nową kartę i koniec. Ale plus taki jest, ze te sklepy internetowe mają często promocje tylko w sieci, ze ich nie ma w salonach to wtedy sie bardzo opłaca.
Zapraszamy do nas - online, jak i do stacjonarnego sklepu w Bielsku-Białej. 
polecam sklep lazienkaplus.pl - fajny wybór, paczki dobrze zapakowane, szybko dostarczają!
a ja w temacie, ale tak trochę z innej beczki: gres szkliwiony/ gres szkliwiony polerowany, jest sens kupować? chodzi mi o to czy nie jest zbyt śliski i czy się nie rysuje. w planach jest położeniu go w holu wejściowym
nie wiem tego z doświadczenia, ale niedawno czytałem, że w pomieszczeniach narażonych na duże ścieranie może się rysować, więc może postawić na taki zwykły? w holu wejściowym jednak trochę się będzie chodzić i to pewnie też w obuwiu zewnętrznym, więc można nanieść piachu etc.
My kupowaliśmy w Merkury Market
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

To tylko ja kupuję tam gdzie taniej jeżdżąc od sklepu do sklepu:( ??
-
ryszard1965
- Początkujący

Ja polecam ANER Krupiński, maja sklep ja Jagiellońskiej w Warszawie, niedaleko Dw. Wileńskiego. Zamawiałem u nich materiał do swojego mieszkania i poleciłem też znajomym, którzy również byli zadowoleni. Maja ciekawy wybór, niektóre kolekcje na wyłączność więc nigdzie indziej sie ich nie spotka, poza tym całkiem tanio i projekt gratis. No i czas realizacji, jak dla mnie zadowalający...
ja kupowałem w internecie i nie narzekam - dostawa szybko, całe i w dobrej cenie 
-
robertnowaczynski
- Aktywny

W sklepach internetowych są zawsze fajne kolekcje. Można sobie kupić na przykład jakieś płytki imitujące styl grecki.