Antresola - Kozia 5
Antresola - Kozia 5
Mieszkanie na Starym Mieście, 30m2, 4m wysokości. Dopracowana w każdym szczególe antresola dzieli przestrzeń na poszczególne funkcje. Antresola - Kozia 5
Redakcja
Re: Antresola - Kozia 5
no ładne
- meblonista
- 3 - ostatnie ostrzeżenie !!!
Mieszkanie mi się podoba, jest sporo bieli, wydaje się funkcjonalne. Jedyne, co bym zmieniła, to w schodach porobiłabym pod każdym stopniem schowek, ponieważ w tak małym pomieszczeniu każda dodatkowa możliwość schowania kilku rzeczy jest bezcenna.
Zapraszam do zapoznania się z bogatą ofertą mebli, m.in sofy, łóżka, fotele, w różnych stylach np. chesterfield, bauhaus, na stronie www.meblonista.pl
Zapraszam do zapoznania się z bogatą ofertą mebli, m.in sofy, łóżka, fotele, w różnych stylach np. chesterfield, bauhaus, na stronie www.meblonista.pl
meblonista.pl - Wiem czego chcę
- meblonista
- 3 - ostatnie ostrzeżenie !!!
Mieszkanie mi się podoba, jest sporo bieli, wydaje się funkcjonalne. Jedyne, co bym zmieniła, to w schodach porobiłabym pod każdym stopniem schowek, ponieważ w tak małym pomieszczeniu każda dodatkowa możliwość schowania kilku rzeczy jest bezcenna.
meblonista.pl - Wiem czego chcę
-
eleonora_eleonora
- Początkujący

Pomysł ze schowkami w schodach mi też się podoba
Ogólnie aranżacja świetna, jasno ale delikatnie i przyjemnie, no i te schody właśnie mnie urzekły.
Bardzo stylowy wystrój.
Ciekawi mnie jak całość wygląda po wystrojeniu bo teraz tak troche pustawo 
-
Klaudyna78
- Zainteresowany

Schowki w schodach to super pomysł, moje dziecko ma takie przy łóżku piętrowym. Aranżacja tego mieszkania jest bardzo ciekawa. Podobają mi się te jasne pomieszczenia.
Bardzo ciekawe. Może trochę zimne się wydaje ale ma ładną estetykę i pewnie przyjemnie się w nim przebywa.
Wysokie pomieszczenia to zawsze fajny temat do aranżacji. Mi osobiście antresola kojarzy się z loftami i ich klimatem:
http://strefadom.blogspot.com/2015/07/t ... -loft.html
http://strefadom.blogspot.com/2015/07/t ... -loft.html
StrefaDom