wykończenie podłogi
Re: wykończenie podłogi
no właśnie myślałam, że meble będą jaśniejsze, ale też się zastanawiam, bo chciałam zaszaleć i zrobić sobie białe meble (tzn mały stolik i kilka krzeseł) ale namawiają mnie żebym nie przesadzała i wybrała po prostu jaśniejsze drewno na meble, a zainwestowała np w białe kwiaty.
wszystko w sumie sprowadza się do tych płytek, dlatego że one są dość ciemne, więc teraz należy robić wszystko pod ten odcień
wszystko w sumie sprowadza się do tych płytek, dlatego że one są dość ciemne, więc teraz należy robić wszystko pod ten odcień
białe meble? i jak to widzisz? robisz sobie takie plastikowe biała ogrodowe? coś wątpię że to do drewnopodobnej płytki będzie pasować :/ poza tym jak meble typu krzesło będą na tym stały i będzie się tym szurać to pamiętaj o ścieralności! 
białe meble? i jak to widzisz? robisz sobie takie plastikowe biała ogrodowe? coś wątpię że to do drewnopodobnej płytki będzie pasować :/ poza tym jak meble typu krzesło będą na tym stały i będzie się tym szurać to pamiętaj o ścieralności! 
W sumie sluszne uwagi..
spokojnie, pamiętam o klasach ścieralności płytek, czytałam o tym, poza tym chyba była o tym rozmowa gdzieś wyżej, a jak nie to pewnie rozmawiałam/czytałam o tym na innych forach 
co do mebli też spokojnie, nie zrobię sobie chamskiego plastiku
co do mebli też spokojnie, nie zrobię sobie chamskiego plastiku
Z tego co czytam no to faktycznie potrzebne Ci są płytki drewnopodobne. Takie pod kominkiem raczej nie muszą mieć wysokiej klasy ścieralności, chyba że zamierzasz tam ciągle chodzić. Ja ogólnie polecam takie: http://viverto.pl/forest_dorato_15_5x62 ... 16476.html
-
OprawySchodowe
- Zainteresowany

Moim zdaniem tutaj naturalne drewno również znakomicie się sprawdzi i bedzie pięknie prezentować przez lata,tylko kwestia jego pielęgnacji. Ewentualnie możesz pomyśleć jeszcze nad parkietem.
Naturalne drewno zawsze pięknie wygląda