budowa garażu

Szukasz pomysłów na oryginalne rozwiązania lub masz nietypowe pytania dotyczące budowy albo wykończenia domu? Tu znajdziesz radę i podpowiedzi.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

DeMax11
Początkujący
Początkujący

budowa garażu

Post autor: DeMax11 »

Witam. Przymierzam się do postawienia garażu o powierzchni 200m2. Miał by być to garaż murowany z pustaków oraz z poddaszem na przechowywanie ziarna. Jaki koszt by wyniósł takiej budowy bez firmy ponieważ bym go budował ze znajomymi którzy znają się na tym. Kamień pod fundamenty już mam teraz by trzeba doliczyć całą resztę materiałów. Ten mój garaż maił by wyglądać mniej więcej tak jak na tym projekcie http://pracownia-projekty.dom.pl/ats_tg-11_ce.htm tylko z tym że sprzodu by nie musiało być okien tylko na poddaszy żeby było w miare jasno a dach musiał by być dwuspadowy oraz wysokość strychu miała by być taka żeby można było chodzić wyprostowanym a nie w pół zgiętym tak jak jest to w moim obecnym garażu.

Baniek
Początkujący
Początkujący

Re: budowa garażu

Post autor: Baniek »

a ja się zastanawiam nad blaszakiem...nie mam teraz finansów żeby murować, wiaty nie chcę a widziałem ze waw-system stawia blaszane i można je otynkować....jest to moim zdaniem całkiem dobre rozwiązanie...!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne - najróżniejsze problemy, pytania ...”