Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.
Polecam firmę p.Brzeskiego kompleks.pila.pl
Kilka lat temu zleciłem budowę domu i póki co żadnych zastrzeżeń, a cena też dobra.
515 910 737 nr telefonu jakby ktoś potrzebował.
Pozdrawiam inwestorów
Przy ostatnim remoncie, korzystałem z usług firmy prbrembud. Ekipa to naprawdę zespół świetnych fachowców. Prace przebiegły sprawnie, remont zakończył się w terminie. Polecam każdemu, komu zależy na solidnym wykonaniu.
PBH Cezar, lokalizacja Lublin. Wykańczali dom wedlug projektu mojegoi kumpla, który jest architektem, czasami z nimi współpracuje przy realizacjach i mi również ich polecil
hydrobud24, nizej adres do sklepu firmowego
ul. Grunwaldzka 77d/1
82-300 Elbląg
- bardzo dobra firma, ktora zjamuje sie instalacjami wszelkiego rodzaju i prowadzi także sklep stacjonarny. Obsługe klienta mają na bardzo wysokim poziomie, bą łączą profesjonalizm ze zwykłą, ludzką serdecznością. Bardzo dobre wrażenie na mnie zrobili, z chęcią polecam
Ja też jestem świeżo po zbudowaniu domu i niestety też miałem do czynienia z wieloma "fachowcami". Jedyna firma, z którą nie miałem żadnych problemów to elektryczne.pogotowie.pro. Dzięki nim uniknąłem kucia ścian, bo poprzednia firma naprawdę nieźle mi namieszała.
Witam, parę tygodni temu ocieplałem pianką dom. Izolowała mi firma Cels. Firma znajduje się w Suwałkach ale działają na terenie całego kraju. Jestem bardzo zadowolony z efektów ocieplenia jak i usług firmy. Wszystko odbyło się wg ustaleń i w terminie. Zatem jeżeli ktoś planuje ocieplanie budynku to tylko z Cels - znają się na rzeczy. Polecam.
ja natomiast ocieplałem ściany tego roku dość późno... chciałem jeszcze przed zimą, ale miałem wyjazdy służbowe, a chciałem być na miejscu przy ekipie. Budomal był firmą, do której się zgłosiłem. Bardzo kontaktowi ludzi, zawsze pod telefonem, w biurze też wiele informacji uzyskałem. Pomogli mi zrozumieć wycenę, dobrać odpowiedni materiał. Jestem zadowolony ze współpracy.
Zrezygnowałem z utrzymywania własnej koparko ładowarki z operatorem na rzecz współpracy z nimi koparki.pawbol.pl. Różnica w budżecie około trzydzieści procent na korzyść, z terminów się wywiązują. Mają poza tym wszystkie maszyny niezbędne w prostych i zaawansowanych pracach budowlanych. Współpracuję z nimi mniej więcej od 2006 roku. Teraz rynek budowlany jest trudny, więc specjalizacja jest, jak najbardziej wskazana. Zadzwoń do nich 664 126 217 i się dopytaj o szczegóły partnerstwa. Według mnie wszystko wygląda w porządku, żadnych spin.
Dla zainteresowanych takimi kwestiami jak projektowanie hal czy projektowanie magazynów polecam z zamkniętymi oczami cityarchitekci.pl. Kompetentny, rzetelny i kreatywny zespół. Mają biuro w Warszawie i w Szczecinie (korzystałam z tego ze stolicy) ale robią projekty w różnych miastach. Najbardziej podoba mi się, że ich oferta jest kompleksowa.
A ja polecam usługi zaprzyjaznionych budowlanców, którzy w tym fachu nieustannie pracują od 17 lat. W końcu postanowili założyć stronę (bardzo składną i przejrzystą swoją drogą.) Jeśli ktoś potrzebuje usług budowlanych (budowy domu, kierownika budowy, świadectw, audytów, kosztorysów itp) w rejonach Szczecina i Polic- bardzo serdecznie polecam. Rzetelni, dbający o klienta, z ogromną wiedzą i doświadczeniem:)
cityarchitekci.pl śmiało. są rzetelni i dobrze wykonują swoją robotę. Zresztą wystarczy popatrzeć na Technopark Pomerania w Szczecinie - kurcze, jak to ładnie wygląda i jest funkcjonalne! W ich ofercie jest projektowanie hal, budynków biurowych, hoteli, kompleksów mieszkalnych, budynków użyteczności publicznej... działają w całym kraju
Z przyjemnością mogę Wam polecić Dom Holding- deweloper z Bydgoszczy. Od projektu po finalizację, pełen profesjonalizm i fachowość. Mieszkania spełniają wszelkie wymogi, budowane z materiałów o najwyższej jakości, spełniających wszystkie normy. Pozdrawiam serdecznie:)
Ja zleciłem budowę domu pod Krakowem firmie stebud. Budowa nie jest jeszcze ukończona, ale jak na razie wszystko jest w porządku, nie pojawiły się dodatkowe koszty i wszystko idzie zgodnie z planem
jeśli ktoś szuka ekipy z oklolic Krakowa to całym sercem polecam ekipe budowlaną pana Domagały. ze względu na problemy z pierwszą ekipą musiałem się jej szybko pozbyć i znaleźć kogoś na ich miejsce, żeby budowa nie stanęła w miejscu. wówczas natknąłem się w internecie na polecaną na forach firmę pana Józefa. i jak widać teraz sam rozpuszczam wieści o tym, że naprawdę warto zwrócić się do tego pana. tutaj jego strona internetowa jdomagala.pl/
Niecałe dwa tygodnie po pozbyciu się okropnej ekipy, ekipa pana Józefa rozpoczęła pracę i została już z nami do końca. A efekty mogę teraz oglądać do woli i cieszyć się nowych domem!