Nowoczesne wnętrza mieszkań
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Projekt prezentowanego mieszkania wykonała firma architektoniczna DEN. Mieszkanie mieści się na Florydzie. Nowoczesne wnętrza mieszkań >>
Redakcja
-
cardilopin
- lubie spamować
elegancja francja te mebelki
podobne meble można kupić w sklepie outletmeblowy.pl dziś trwają negocjacje cenowe i można wynegocjować świetną cenę
outletmeblowy.pl
-
MariuszEko
- Początkujący

- Kontakt:
Re: Nowoczesne wnętrza mieszkań
Projekt bardzo ładny , tylko warto skupić się na materiałach wykończeniowych. Ja proponowałbym zbadać firmy z których będą brane meble oraz inne materiały, ponieważ do ścian dla mnie bezkonkurencyjny jest Caparol
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
MariuszEko
- Początkujący

- Kontakt:
Projekt bardzo ładny , tylko warto skupić się na materiałach wykończeniowych. Ja proponowałbym zbadać firmy z których będą brane meble oraz inne materiały, ponieważ do ścian dla mnie bezkonkurencyjny jest Caparol
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Projekt również mi się podoba. Bardzo dobrze wykorzystana przestrzeń. Ciekawie też wygląda element drewnianych płytek na ścianie.
-
AdamKowalski
- Początkujący

Na zdjęciu nie wygląda źle ale coś mi tu śmierdzi jakąś okleiną albo płytą okleinowaną :/
Pomysł dobry, materiały średnie. Myślę że podstawą jest używanie dobry materiałów. Jak ma być dobrze to tanio nie będzie prosta zasada.
Pomysł dobry, materiały średnie. Myślę że podstawą jest używanie dobry materiałów. Jak ma być dobrze to tanio nie będzie prosta zasada.
Wykończenia wnętrz to dla mnie pestka!
Panele dekoracyjne 3D również nadają wnętrzu nowoczesności, stylu i aż chce się do niego wracać
mnie przypadły do gustu te z decorwall
mnie przypadły do gustu te z decorwall