Jeżeli marzy ci się sypialnia, a nie wiesz jak ją urządzić, w tym dziale możesz podyskutować na temat aranżacji tego miejsca. Zapytaj innych, co sądzą o lustrze czy telewizorze w sypialni. Znajdziesz porady dotyczące koloru ścian w sypialni oraz czy ustawienie łóżka w odpowiednim miejscu ma wpływ na sen.
Do sypialni kupiliśmy takie łóżko z BlackArt. Bardzo podobają mi się nowoczesne meble, takie trochę inne niż proste. Mamy piękne białe meble. A to łóżko pasuje idealnie.
Jest bardzo wygodne i eleganckie. Nie żałuje tego zakupu a drogi też nie był.
Musze przyznać że prezentuje się bardzo ciekawie,uwzględniając czarne dodatki oraz oczywiście kolorystykę ścian,można wiedzieć w jakiej cenie jest to łóżko? Bo sam materac bez problemu znajdziecie u nas,warto zerknąć:)
justysiaN piękne łózko! szkoda że ja go wcześniej nie widziałam jak byłam w Black Art! mam podobne ale trochę jakby wyższe i i większe. ale muszę przyznać że łóżka są bardzo wygodne. i solidne.
Nic więcej nic mniej.
justysiaN pisze:Do sypialni kupiliśmy takie łóżko z BlackArt. Bardzo podobają mi się nowoczesne meble, takie trochę inne niż proste. Mamy piękne białe meble. A to łóżko pasuje idealnie.
Super to łożko ! Gratuluję gustu. Jeżeli tak urządziliście, to naprawdę musi być pięknie.
Genialny projekt. Ja sama robiłam coś na wzór...
łóżko zamówiłam takie: kare24.pl/lozko-authentico-p-1176-357
Mają naprawdę bardzo ciekawe meble. Swoją sypialnię robię na raty, więc z pewnością coś jeszcze u nich zakupię.... choćby komody, które już w ogóle są super.
Jak sypialnia może być nowoczesna? Ważne aby czuć się w niej komfortowo, a nie odzwierciedlać modę. Minimalizm, romantyzm, glamour? Czy to są nowoczesne style? Nie. One są ponadczasowe. I taka powinna być sypialnia.
No a co gdy komfort jest wtedy gdy jest nowoczesność? Sypialnia ze szklanymi drzwiami do łazienki jest czymś cudownym. Na ker3mr.pl naoglądałem się takich ciekawych projektów.
Stylowe piękne łóżko! też mi się marzy w takich rozmiarach i wykończeniu mam nadzieję, że te marzenia nie długo się spełnią. Gratuluję gustu i dziękuję za inspiracje bo wiem w jakim kierunku będę szła meblując swoją sypialnie!
justysiaN pisze:Do sypialni kupiliśmy takie łóżko z BlackArt. Bardzo podobają mi się nowoczesne meble, takie trochę inne niż proste. Mamy piękne białe meble. A to łóżko pasuje idealnie.
Ciekawa aranżacja ale wydaje mi się trochę za chłodna jak na sypialnię. Dobrze byłoby ocieplić ją dodatkami.
Większe łóżko tapicerowane z solidnym,wygodnym materacem to w dzisiejszych czasach wyznacznik nowoczesnej sypialni,a akurat na naszej stronie Selsey znajdziecie ich szeroki wybór,warto samemu się o tym przekonać:)