Poszukujemy architektów wnętrz
Re: Poszukujemy architektów wnętrz
Polecam panią architekt wnętrz ilonasobiech.pl Naprawdę bardzo fajne projekty!
Myślę że jedną z lepszych firm architektonicznych jest firma porczynski-sieradzki.pl . Byłem ich klientem rok temu a do tej pory nie moge nacieszyć się swoim nowym mieszkaniem . Jeżeli ktosjest zainetersowany niech wchodzi na ich stronę patrzy portfolio i zamawia projekt naprawdę warto
ale fajnie 
-
MalgosiaUlanowicz
- Początkujący

Szukam na cito architekta, który zrobi mi takie aranżacje jak tu:
http://www.budnews.pl/drewno-nadal-modzie/
http://www.budnews.pl/drewno-nadal-modzie/
-
ARCHIKONCEPT AP
- Początkujący

- Kontakt:
Zapraszam na naszą stronę - aranżacje mieszkań i domów [url]www.archikoncept.pl
[/url]
[/url]
Zajmujemy się projektowaniem budynków mieszkalnych i usługowych od koncepcji architektonicznej, projekty budowlane i wykonawcze po aranżacje wnętrz.
-
ARCHIKONCEPT AP
- Początkujący

- Kontakt:
Zapraszam na naszą stronę - aranżacje mieszkań i domów [url]www.archikoncept.pl
[/url]
[/url]
Zajmujemy się projektowaniem budynków mieszkalnych i usługowych od koncepcji architektonicznej, projekty budowlane i wykonawcze po aranżacje wnętrz.
-
Rafalski77
- Początkujący

Na pewno każdemu zależy na jak najbardziej profesjonalnej aranżacji architekturze wnętrz, dlatego warto skorzystać z dobrej firmy, a za taką uchodzi rzeszowskie studio, o czym można się przekonać zaglądając na stronę http://blustudio.pl/
też uważam,że skorzystanie z pomocy projektanta przy urządzaniu mieszkania to najlepsze wyjście,bo nie trzeba się samemu o nic martwić. ja dobrze wspominam współpracę z biurem ampmdesign.pl wykonywali dla mnie projekt aranżacji mieszkania i nadzorowali jego wykonanie. jestem zadowolony z efektów ich pracy, bo zyskałem ciekawie urządzone,odnowione wnętrza,w których przyjemnie się odpoczywa.
Pewnie już po sprawie, ale polecam pewną firmę z Rzeszowa. W momencie kiedy wszyscy pseudo projektanci mebli i wnętrz rozkładali ręce nad moją kuchnią, oni jako jedyni urządzili wszystko nie tylko funkcjonalnie ale i elegancko optimumart.pl
Ja też chce polecić jedną firmę, Może się komuś przyda?> To świetny projektant z Rzeszowa, Z tego co wiem, wykonuej też aranżacje online, co może być ciekawym pomysłem, bo w dużych miastach ceny za tego rodzaju usługi są przeważnie wyższe projektowanie-wnetrz.rzeszow.pl/
Architektów można też szukać na stronie zbudujmy to: zbudujmyto.pl tam jest cała baza fachowców i firm więc jest w czym wybierać. Swoją drogą jest tam też program do projektowania wnętrz gdyby ktoś chciał spróbować swoich sił właśnie w aranżacjach.
architektura wnętrz ostrów wielkopolski
Idealne rozplanowanie każdego miejsca w pokoju, pozwoli na zachowanie
stylu i doda charakteru naszemu mieszkaniu. Zapraszam do mnie na strone.
appkwadrat.com
Idealne rozplanowanie każdego miejsca w pokoju, pozwoli na zachowanie
stylu i doda charakteru naszemu mieszkaniu. Zapraszam do mnie na strone.
appkwadrat.com
fajny pomysl :)jest sporo zdolnych architektow:)
-
ogrodniczka31
- Aktywny

Jak dla mnie najwygodniej szukać architektów w wyszukiwarkach. Można też podpytać znajomych.
No i ważne, żeby szukać jak najbliżej swojego miejsca zamieszkania.
W okolicach Trójmiasta całkiem dobre opinie ma np. ta pracownia: aranzacja.net. Ale zatrudnianie ich do urządzania wnętrza w Krakowie, czy Warszawie jest raczej bez sensu.
No i ważne, żeby szukać jak najbliżej swojego miejsca zamieszkania.
W okolicach Trójmiasta całkiem dobre opinie ma np. ta pracownia: aranzacja.net. Ale zatrudnianie ich do urządzania wnętrza w Krakowie, czy Warszawie jest raczej bez sensu.
-
wari-at789
- Początkujący

można też zwyczajnie się popytać po znajomych. przynajmniej będzie to osoba sprawdzona.