uprawnienia
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
adas_26
uprawnienia
jakie należy mieć uprawneinia do samodzielnego wykonania instalcji elektrycznej w domku jednorodzinnym i gdzie takie uprawneinia wydają
-
dupek
-
Gość
-
dupek
Re: uprawnienia
czy adaś chce wykonać, czy zaprojektować instalacje?adas_26 pisze:jakie należy mieć uprawneinia do samodzielnego wykonania instalcji elektrycznej w domku jednorodzinnym i gdzie takie uprawneinia wydają
-
Tomasz Z.
do wykonania wystarczy san SEP
a do zaprojektowania trzeba juz troche wiecej :]
zapraszam do dyskusji na www.netelektryk.com
a do zaprojektowania trzeba juz troche wiecej :]
zapraszam do dyskusji na www.netelektryk.com
Mnie interesują uprawnienia budowlane. Znajdę tutaj kogoś kto niedawno zdawał egzamin na takie uprawnienia? Jakie programy możecie polecić do nauki? Puki co chyba najbardziej polecanym programem jaki znalazłem jest http://uprawnieniabudowlanetesty.pl/ . Korzystał ktoś z tego programu?
Wydaje mi się, że po tym kursie - szkolenia elektryczne można by uzyskać odpowiednie uprawnienia. Mój kuzyn się na nie zapisał.
-
Piotr Nowik
- Superużytkownik

- Kontakt:
Uprawnienia? Żadne!
Jedynie znajomość tej prostej rzeczy, jaką jest instalacja domowa 230V.
Uprawnienia SEP potrzebne są wyłącznie do wykonywania pracy zawodowej. We własnym domu nie potrzebujesz żadnych uprawnień do niczego - no, chyba, że kurs gotowania na gazie
Jedynie znajomość tej prostej rzeczy, jaką jest instalacja domowa 230V.
Uprawnienia SEP potrzebne są wyłącznie do wykonywania pracy zawodowej. We własnym domu nie potrzebujesz żadnych uprawnień do niczego - no, chyba, że kurs gotowania na gazie
Problemem nie są uprawnienia, tylko wiedza.
Uprawnienia zdobędziesz bardzo łatwo -jak posiadasz wiedzę.
Zdobycie wiedzy - z tym jest znacznie trudniej.
To nauka w szkole pod kierunkiem nauczyciela i dodatkowo praktyczna nauka zawodu.
Uprawnienia zdobędziesz bardzo łatwo -jak posiadasz wiedzę.
Zdobycie wiedzy - z tym jest znacznie trudniej.
To nauka w szkole pod kierunkiem nauczyciela i dodatkowo praktyczna nauka zawodu.