Gdzie dostanę takie płytki? ktoś coś?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Gdzie dostanę takie płytki? ktoś coś?
Dobrze, sprawdzę. A te cegiełki, dostanę namiar?
-
koaladrewno
- Zainteresowany

ja kupowałem gdzie indziej, ale obejrzałem właśnie stronkę ww tego kiermaszu tanigres.pl i tam są, w sumie nawet w lepszej cenie
noo i faktycznie. to jak mam dwa w jednym to jadę tam pod koniec tygodnia zobaczyć co i jak i dam znac jak wrażenia
witam ekipe. byłem zobaczyłme, nie kupiłem. Wybór taki, że żona zmieniła koncepcje
nie wiem teraz czy dziękować za podpowiedź czy sklinać za dodatkową robotę
To w końcu na których płytkach stanęło bo już zaginąłem w temacie? Faktycznie przydatny namiar, niezłe ceny.
chyba na cegiełkach chociaż nie zdziwiłbym się jak by na jednych i drugich
-
koaladrewno
- Zainteresowany

ja też tam pojechałem z myślą o kupieniu matu a wyjechałem z błyszczącym. I do tej pory nie narzekam
mogę jeszcze ja posłużyć radą i kontaktem ze swojego remontowego doświadczenia, mianowicie sklep http://viverto.pl/ przwyzwoite ceny, promocje, dostawa (bo to sklep internetowy) wybór bardzo duży i sporo też nieoczywistych rozwiązań, modnych i współczesnych. bardzo spoko.
-
symultanik
- Zainteresowany

Podwieszając się do pytania początkowego - szukam dekoru opoczna, w paski ionowe prawie inewidoczne i na to wyraźniejsze kółka, wszystko w ciemnoszarej jakby metalicznej kolorystyce.. Mam nadzieję, że wsyzstko dobrze zapamiętałem...
Co się odwlecze, to nie uciecze.
jestem na etapie planowania remontu więc trochę na czasie. przeszukałem kilka miejsc i z dekorów to znalazłem takie pasujące do opisu http://tanigres.pl/media/ph/l_519.jpg o to chodziło?
planowanie to zdecydowanie najmniej przyjemna część niemalże każdego remontu
-
symultanik
- Zainteresowany

dokładnie o to, wielkie dzięki!!
wg mnie planowanie jest właśnie najlepsze poza efektem końcowym oczywiście. są wtedy nieskończone możliwości do tego co i gdzie umieścić, trochę się można pobawić w pana i władcę wszechświata
wg mnie planowanie jest właśnie najlepsze poza efektem końcowym oczywiście. są wtedy nieskończone możliwości do tego co i gdzie umieścić, trochę się można pobawić w pana i władcę wszechświata
To zależy jaki budżet chcesz na ten cel przeznaczyć
Możesz z jednej strony kupić płytki z Castoramy, a z drugiej z Paradyża.
Dwie przesyłki są dość ryzykowne
szczególnie, że jak coś będzie nie tak to koszty idą na ciebie. Wydaje mi się, że najlepiej to bezpośrednio. Jednak faktura płytki ważna sprawa, a tego na odległość nie wyczujesz. Ja pojechałem do kiermaszu i dopiero przyuważyłem, że ta przeze mnie wybrana jest chropowata. Nie jest strukturalna ale nie jest też równa i gładka, nikt by mi tego mailem nie opisał a ja sobie zaoszczędziłem problemu ze ścieraniem z tego zatartego piachu i ziemi.
-
symultanik
- Zainteresowany

może gdyby przesyłka nie wchodziła w gre to i by było inaczej. na alledrogo dość często są zwroty za free ale to inne gabaryty jakby niebyło bo przy drobnicy za inpostem. moze i kurierzy kiedys cos sensownego wymsla ale poki co jednak definitywnie wygrywa stacjonarnosc, macniesz się przekonasz i wógle - racja w stu procentach