Najmodniejsze płytki łazienkowe
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
koaladrewno
- Zainteresowany

Re: Najmodniejsze płytki łazienkowe
jeśli masz na myśli I gat. w przyzwoitej cenie, no to stawiał bym na coś takiego jak Kiermasz Płytek. Jak sobie porównywałem, to cena do jakości wręcz rażąco zaniżona, co oczywiście na korzyść
gdzie coś takiego jest organizowane?
-
koaladrewno
- Zainteresowany

wujek google nie gryzie, to popularne miejsce. Kiermasz Płytek w Ługach 3 przy Lęborku
ej ale to nie jest jak kiermasz palm świątecznych, to sklep. O którym nawet ostatnio się nasłuchałem zachwalań, ktoś stąd tam był?oreo pisze:gdzie coś takiego jest organizowane?
mozaika jest najlepsza ze wszystkiego, niezależnie od tego czy jest wciąż w modzie czy passe od wielu lat. jakie to ma znaczenie czy coś jest na topie jeśli jest po prostu estetyczne i nam się podoba to chyba najważniejsze. np takie cudo http://viverto.pl/mozaika_szklana_gl-13 ... 16094.html !!!
-
koaladrewno
- Zainteresowany

ja byłem, ale nie wiem o co pytasz?kocurmac pisze:ktoś stąd tam był?
Ja zawsze zamawiam płytki na tej stronie. Mają bardzo fajną ofertę, no i dobrej jakości płytki znanych producentów.
interesuje mnie wybór, czy duży. bo chcę dopasować do siebie dwa rodzaje gresu żeby się nie gryzł a nie będę z płytką popylać między sklepamikoaladrewno pisze: nie wiem o co pytasz?
-
koaladrewno
- Zainteresowany

spoko bez problemu dopasujesz co ci się spodoba. fugi też są tam na miejscu więc nie ma obaw o dopasowanie
miałeś rację! zajechałem i właściwie po godzinie już miałem kupione to dokładnie czego szukałem w dwóch odcieniach.
Temat który mnie teraz interesuje czyli jakie są obecne trendy w płytkach. Chciałabym was podpytać co dziś ale i jutro będzie modne? A może w ogóle nie patrzeć na modę i wybierać tylko to co nam się podoba.
motyw kwiatowy odpowiednio wkomponowany będzie robił wrażenie - tak jak tu http://www.malyduzyremont.pl/2012/11/os ... ienki.html Wszystko pozostaje w harmonii
-
symultanik
- Zainteresowany

Wydaje mi się, że najprostrze jest ogarnięcie co jest modne i zobaczyć czy nam się podoba. Jeśli tak problem rozwiązany, jeśli nie robić po swojemu.
Są też plusy i minusy - modne zawsze będzie droższe w cenie regularnej.
Są też plusy i minusy - modne zawsze będzie droższe w cenie regularnej.
Co się odwlecze, to nie uciecze.
przecież nie trzeba od razu w regularnej kupować. albo czekasz na promo albo jedziesz do jakiegoś miejsca.. kiermasz/pokaz/coś w tym stylu
Co do łazienki na zdjęciu - nie ten odcień błękitu ale sama dekoracja jest niezła. Na podłodze co jest? Modne jest to co nam się podoba, to jest podstawowa zasada której się trzymajmy. A co we wzornictwie króluje, widzę dużo odcieni szarości, bieli, czerń. Jakby idziemy w kierunku kamiennych wzorów. Może się myle.