Projekty wnętrz. Szukasz inspiracji jak zaaranżować mieszkania, domy? Tutaj znajdziesz uzyskasz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania, pomysły na wystrój każdego pomieszczenia oraz architektów z całej Polski.
Owszem panele dekoracyjne 3D to ciekawy pomysł. Można również zastosować inne elementy sztukaterii.
Np. Listwy ścienne - wydzielą przestrzenie na obrazy czy zdjęcia (bo kto ich nie lubi )
można również zastosować panele ścienne i wydzielić ścianę na np dekoracyjną tapetę czy po prostu daną przestrzeń pomalować
To moim zdaniem nic innego jak tylko kwestia naszego gustu i stylu w jakim chcemy mieć urządzone wnętrze,nie sądzicie? Poza tym ja osobiście również jestem zwolennikiem jednokolorowych ścian bez tapet,szablonów czy innych dodatków.
Można fajnie zagrać kolorami ścian, stosując np. dwa na jednej z nich lub w ogóle dwa w pomieszczeniu, np. przy ścianach stykających się czy też przeciwległych. przy wyborze kontrastujących kolorów można uzyskać naprawdę fajny efekt
Panele 3d coraz bardziej mi się podobają fajne są też fototapety dostępne na http://www.krainafototapet.pl/pol_m_WYPRZEDAZ-1463.html Teraz jest wyprzedaż i można dorwać naprawdę fajne motywy w przystępnych cenach. Co do zwykłych tapet to jestem na nie. Jakoś nigdy nie mogłam się do nich przekonac i chyba już tak zostanie.
Witam serdecznie. Z tego co się ostatnio orientowałem to można ale fajnym rozwiązaniem są też fototapety łatwiej się je "montuje" nie ma tyle zabawy a gdy coś nie wyjdzie jest mniej roboty:) ale oczywiście wzór musi być przemyślany i pasować do całości wnętrza.. Na pewno są ciekawsze wzory niż zwyczajnie pomalowane ściany lub jakieś " malunki " na tych ścianach:). Ja Jestem właśnie ma etapie szukania jakiejś fajnej tapety do sypialni i nawet się nie spodziewałem że aż takie jest wybór. Pozdrawiam
Myślę, że pionowe pasy w pokoju są dobrym wzorem na ścianie. Przy niskich pomieszczeniach jest to łatwy sposób na optyczne wydłużenie pokoju. Uważam to za bardzo praktyczne rozwiązanie.